Vad vi lovar dig i tider av COVID-19


Kära vän,
Världen omkring oss stormar.

Ingen hade väl kunnat förutse vidden av detta virusutbrott, eller ana konsekvenserna det skulle ha på alla områden i livet.

I tider av förändring och osäkerhet kan vi i alla fall garantera dig en sak: vi har inte förändrats ett endaste litet dugg. Vår löfte till dig består: Från att erbjuda vassa verktyg för att skapa personifierade almanackor och skrivböcker, till högklassig service hela vägen fram till brevlådan - för oss har inget av detta förändrats.

Vårt tryckeri fortsätter att trycka precis som vanligt. I linje med gällande rekommendationer har de infört strikta och regelbundna hygienrutiner för alla anställda, samt delat upp produktionen i två lag, med olika arbetstider, för att på så sätt minimera antal personer som vistas samtidigt i lokalerna.

Vad gäller leveranser jobbar leverantörerna för högtryck för att minimera eventuella förseningar orsakade av försvagad personalstyrka pga coronavirus. Vi ber om din förståelse och ditt tålamod om ditt paket skulle dröja, men tveka inte att höra av dig till oss om du är orolig.

Vi som är gänget på Personlig Almanacka™ HQ önskar inget annat än att stötta och hjälpa dig under denna tid. Vi vill stå vid din sida, heja och inspirera dig, och ge dig praktiska verktyg för att lyckas leva livet under en tuff tid av hemmakontor, social distansering och digitala klassrum. Struktur och rutiner, mindfulness och tidsfördriv - allt det här och kanske lite till lovar vi dig. :)

Ta hand om dig och de i din närhet.

Kärlek från gänget på Personlig Almanacka™

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.