Limited Edition by

Linda-Marie

Med en drömmig design och rogivande citat vill Linda-Maries Limited Edition-kollektion påminna oss om de saker som får kropp & själ att må bra.

Linda-Maries Limited Edition-almanacka finns endast att köpa fram t.o.m. 28 februari 2023.

Limited Edition Linda-Marie

Omslag

Fluffiga sockervaddsmoln i söta pasteller prydda med ord som inger en lugn tillförsikt - Linda-Maries omslagsdesign kommer att inspirera dig hela 2023.

Kalenderdel

Samma ljuvliga färgpalett återkommer i almanackans sidhuvud. Välj själv den layout och de moduler du vill ha i dina veckouppslag.

Temasidor

Self-care eller habit trackers, målsättning eller måltidsplanering? Välj de temasidor som stämmer överens med dina intentioner för 2023.

Klistermärken

Underbara moln-klistermärken att ha som påminnelser i dina veckouppslag om hur viktigt det är att du tar hand om dig själv. Köps separat.

Nyhet
Klistermärken Candy Clouds - rosa

45kr

Nyhet
Washitejp Classic 3-pack

109kr

Nyhet
Snap-in refill-sidor Månadsblad 12-pack A5

85kr

Vår blogg: Tips & Tricks

Året som gått - reflektionsmall

2022 närmar sig sitt slut och 2023 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

Bakom samarbetet med Linda-Marie Nilsson

Följ med bakom kulisserna på årets Limited Edition-samarbete med influencern, författaren och kroppsaktivisten Linda-Marie Nilsson.

KÖP LINDA-MARIES ALMANACKA

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.