Tips & tricks
Maxa din veckoplanering genom att använda moduler, dagliga grejer och timplan. Vi visar hur!

3 roliga features i din almanacka

Maxa din veckoplanering genom att använda moduler, dagliga grejer och timplan. Vi visar hur!

#AlmanacksmanualAtt designa din almanacka efter de behov och det liv som du har, är det allra viktigaste för oss. Och just därför har vi sett till att veckouppslagen går att personifiera på väldigt många vis! Här går vi igenom tre roliga features du kan ha i dina veckouppslag och visar hur du använder dem. Oavsett om du redan köpt en almanacka med någon av dessa funktioner eller inte så kan du bli inspirerad och börja fundera på hur du kan maxa din planering!


Moduler
Modulerna ger veckan det där lilla extra! Längst ner i almanackans veckouppslag finns utrymme att välja mellan över 20(!) olika moduler som hjälper dig lite extra med veckoplaneringen, eller bara får dig att slappna av och andas för en stund. Kanske önskar du färglägga en ny målarbild varje vecka, vid sidan av en att göra-lista och veckans middagar. Eller varför inte lägga till pepp-modulen som levererar motiverande citat varje vecka, tillsammans med en tracker och veckans träning. Du väljer helt hur du vill kombinera dessa så att det passar dig.


Modulerna är helt enkelt till för att du inte ska behöva planera och skriva ner allt på en specifik dag, utan kanske vill du ha en att göra-lista för hela veckan istället? Och varför inte planera och få en överblick över måltiderna längst ner på sidan istället för att skriva en maträtt på varje dag?


Dagliga grejer
Om du tycker om att ha koll och ordning och reda på saker så skulle du säkert få stor användning för Dagliga grejer i almanackan. Tycker du att det känns kul att minnas hur vädret varit de senaste månaderna? Vill du ha stenkoll på dina jobbtider, eller få en god översikt över din träning och utveckling? Spana då in dessa tre olika grejer du kan välja mellan och som återkommer i en liten ruta på varje dag i almanackans veckouppslag.


Timplan
Gillar du att planera utifrån specifika tider eller bokar du ofta in tidsbundna möten och aktiviteter? Då kan du välja mellan tre olika timplaner för dina dagar.


Timplan 1 kan du dela upp så att bara halva dagen får klockslag, och ägna andra halvan av dagen till att göra-listor, kreativa små doodles eller annan planering. Passar dig som jobbar tidiga morgnar och sena kvällar. (kl 06-23)


Timplan 2 ger dig avdelade tidsramar i tydliga block och passar dig som gärna delar in din dag i kontorstider. (kl 08-18)


Timplan 3 ger dig lite mer frihet att planera din dag som du vill, och passar dig som har aktiviteter från tidig morgon till sen kväll. (kl 07-23)

Hoppas du får stor nytta av dessa sköna funktioner och känner att du nu kan ta din planering till nästa nivå!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot