Här hittar du tips och idéer för att planera, organisera och strukturera vardagen lite smartare - och mycket roligare! Kika runt bland våra tutorials, videokurser, artiklar och freebies, och bli inspirerad.
Välkommen!

start / Tips & Tricks / #ROLIGT

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken ser ut att bli annorlunda även i år, men vi hoppas att du i alla fall får njuta av lite ledighet och tid med dina närmaste. I så fall kan du passa på att pyssla – här finns freebies i form av målarsidor för dig och ett par pysselaktiviteter för barnen! Perfekt avkoppling i påsk och dessutom en boost för din mentala hälsa!

Maxa julstämningen med våra julklistermärken och nedladdningsbara önskelistor!

Snart är den här, den bästa tiden på året! Vi älskar att vara väl förberedda och med hjälp av våra julklistermärken kan du redan nu maxa julstämningen. Dessutom finns underbara önskelistor i olika storlekar att ladda ner, och de kommer förhoppningsvis underlätta julklappsshoppingen ordentligt för dig!

Recept på Pumpkin Spice Latte - höstens godaste dryck!

Nåt av det vi älskar mest med hösten är alla varma drycker som smakar underbart och piggar upp långa, mörka eftermiddagar. En av våra absoluta favoriter är Pumpkin Spice Latte och vi tror att du också älskar det! Här hittar du vårt recept!

4 veckors aktivitetskit för barnens sommarlov

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg försöker många av oss föräldrar att hitta en plan som fungerar inför barnens sommarlov samtidigt som man själv ska fortsätta få ihop sina jobbtimmar hemifrån. Till din hjälp har vi därför satt ihop en 4-veckors-lista fylld av en massa roliga aktiviteter och med gratis nedladdningsbara uppdrag. Vi tror att detta kommer vara en perfekt sysselsättning för barnen på hemmaplan samtidigt som du kommer att kunna jobba ostört – i alla fall i några minuter ;)

Roligt hemmapyssel till påsken

En annorlunda påsk kräver lite extra roligt pyssel hemma. Muntra upp dig själv med dessa söta kartongdjur!

5 aktiviteter för långa hemmadagar - här är vårt kit!

Stannar du inomhus den närmsta tiden? Hemmakontor, hemskolning, hemmafritid... Ibland behöver man hjälp att fördriva tiden eller bara lufta hjärnan lite! Testa vårt kit med fina downloads, gratis videokurser och lite knep & knåp. Ladda ner gratis från Personlig Almanacka™!

Visa fler artiklar

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.