start / Tips & Tricks / Exklusivt designsamarbete med DominoKati – Don’t call it a dream, call it a plan!

Exklusivt designsamarbete med DominoKati – Don’t call it a dream, call it a plan!

Vi är så glada att äntligen kunna presentera vår Limited Edition Mixbok™ som är framtagen i samarbete med tyska Youtube-profilen DominoKati. Med Mixbokens exklusiva omslag och innehåll tror och hoppas vi att du kommer få hjälp att göra dina drömmar till verklighet.

#InspirationSom entreprenör, kreatör och en av Tysklands största Youtube-profiler behöver DominoKati hålla många bollar i luften, och därför är planering en stor och viktig del av hennes liv. Ända sen 2017 har vi haft förmånen att jobba tillsammans och nu är vi så glada över att äntligen kunna presentera årets stora designsamarbete med henne.


Just i år har Kati skapat en Mixbok™ som är en typ av skrivbok där man själv kan välja och vraka mellan alla våra olika slutsidor och på så sätt få boken att spegla en själv på bästa sätt.

I Mixbokens 160 härliga sidor har Kati velat inkludera livets alla områden. Här hittar du sidor för mindfulness, målsättning, trackers och listor av alla slag. I månadsöversikterna kan du smidigt skriva in möten, aktiviteter m.m. och få en tydlig överblick av månaden.

- Jag valde medvetet att skapa en Mixbok™ med färgstarkt innehåll som inkluderar alla livets olika delar, förklarar Kati. Det finns verkligen nåt för alla i denna bok och den är helt perfekt för dig som vill testa en Mixbok™ för första gången!

TILL KATIS LIMITED EDITION


Katis absoluta favoritsida är Månadens mål.

- Denna sida är speciell för mig eftersom den hjälper mig att fortsätta utvecklas, jobba med mig själv och får mig att reflektera över vad jag vill ha och inte ha i mitt liv.


Till omslaget valde Kati en design med svala, behagliga färger och avskalade siluetter som andas minimalistisk elegans.

- Jag älskar torkade blommor och pastellfärger. Så en minimalistisk, modern och feminin design kändes helt rätt, säger hon entusiastiskt.

Med citatet ”Don’t call it a dream – call it a plan” på omslaget vill Kati påminna dig om att drömmar inte behöver förbli endast drömmar. De kan förverkligas i din Mixbok™ med hjälp av lite flit, mycket passion – och en plan!

- Drömmar är viktiga men enligt min erfarenhet är det minst lika viktigt att jobba hårt och göra upp en tydlig plan för att nå dem. Allt går om man vill!


Är du redo att göra dina drömmar till konkreta planer? Här är Katis 3 bästa planeringstips:
1. Dela upp större mål i mindre, genomförbara delmål.
2. Skriv ner nya idéer direkt! Gör det enkelt för dig själv att ta upp idén senare genom att anteckna den omedelbart.
3. Se till att inte ta på dig för mycket. Det är så lätt att då hamna i diket med för mycket fokus på det du ännu inte hunnit få färdigt. Gör färre saker, men gör de ordentligt och på rätt sätt!


Klistermärkena Rest & Recharge har Kati designat för att matcha Mixbokens estetik perfekt. Med peppiga citat, glada vimplar och inspirerande symboler skapar dessa fina klistermärkena en skön balans mellan motivation och lugn i din Mixbok™.

- Klistermärkena är enkla men moderna och gör Mixboken ännu lite snyggare! säger Kati.


Katis Mixbok™ och klistermärkesark passar perfekt för dig som vill ta tag i dina mål och börja jobba med dig själv, och boken finns att köpa endast t.o.m. 31 oktober, så passa på!

TILL KATIS LIMITED EDITION


Som ett perfekt komplement till din Mixbok™ har vi tagit fram en wallpaper du kan ladda ner och använda som bakgrundsbild till din mobil. Matchande och snyggt!


LADDA NER KATIS WALLPAPER

Förhoppningsvis gillar du denna design lika mycket som oss! Gå gärna in på vår Instagram och berätta vad du tycker! Och glöm inte att också titta in på Katis Instagram!

Vår blogg: Tips & Tricks

DIY: Höstig ljuslykta - Freebie

Pimpa ditt skrivbord med vårt mysiga höstpyssel – ett träd som du klipper ut och sätter fast på en ljusslykta, och som sedan ger en mysig skugga på väggen.

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

Experten tipsar: Så styr du upp din ekonomi

Stina är vår skickliga ekonomichef som älskar allt som har med siffror, statistik & Excel att göra. Här ger hon dig sina bästa tips gällande ekonomi och sparande!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.