start / Tips & Tricks / Hur du gör ett collage och ändrar typsnitt på ditt omslag

Hur du gör ett collage och ändrar typsnitt på ditt omslag

Visste du att du med bara några snabba klick kan skapa ren magi? Testa att göra en magisk almanacka med hjälp av MAGIC-funktionen, och ett snyggt collage av dina bästa semesterbilder för att få semesterkänslan att räcka ännu längre! Kika på våra videor och bli inspirerad!Skulle du vilja ändra lite fonter och grafik på framsidan av din almanacka? Fint! Gör det helt magiskt med vår fiffiga funktion - MAGIC.

Du hittar funktionen på vår hemsida, och med hjälp av den kan du lägga till grafiska element, filter och, ja - en massa olika typsnitt. Titta på videon här nedan som visar hur du går tillväga.


Dessutom kan du här också göra ett collage med dina favoritbilder och slipper känna beslutsångest över att bara kunna välja en bild till almanackans framsida. Här nedan ser du hur du gör!


Lycka till!

DESIGNA EN ALMANACKA HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Läsårsöversikt 21/22 - Freebie

Än så länge är vi mitt uppe i sommar och semester, men en ny termin och ett nytt läsår närmar sig med stormsteg! Med det kommer mycket härligt att se fram emot; nya lärdomar, utmaningar, upplevelser och framgångar. Och med hjälp av vår nedladdningsbara läsårsöversikt kan du redan nu börja planera och strukturera kommande terminer!

Från Mellanöstern till Australien: En students passion för kreativ teknik

Hon är 18-åringen som vågade ta steget att flytta till andra sidan jorden, långt bort från familj och vänner, för att utbilda sig till ett yrke hon drömt om sen barnsben. Läs om Amanda Virays modiga beslut och bli inspirerad!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.