Tips & tricks
Vad kan man önska sig i julklapp? Här hittar du julklappstips för all planering, som billiga julklappar att önska sig, att ge bort eller till julklappsleken.

Julklappstips - Vad kan man önska sig i julklapp?

Vad kan man önska sig i julklapp? Här hittar du julklappstips för all planering, som billiga julklappar att önska sig, att ge bort eller till julklappsleken.

#Inspiration #Guider och TipsVad kan man önska sig i julklapp? Frågan dyker upp inför varje jul. Det är klurigt, och lika svårt kan det vara att hitta de där bra julklappstipsen på vad man kan köpa till andra. För ofta är det ju en hel hög med paket som ska köpas. En julklapp till mamma, en till systern eller paket till julklappsspelet. Puh.

Därför vill vi göra det enkelt för dig och ge några julklappstips på vad man kan önska sig i julklapp, eller tips på billiga julklappar som du kan köpa till dina nära och kära!


Julklappstips under 100 kr


En julklapp för 100 kr, finns det ens? Självklart! Här finns många snygga och praktiska tillbehör som passar perfekt i julstrumpan – till en billig peng. Och du känner säkert igen det gamla ordspråket: ”Är de små får man ta två”! Spana in alla julklappar under 100 kr, eller slå ett öga på tre favoriter:

  • Pennfodral med gummiband - Både planeringsproffset, studenten och slarvern behöver ett pennfodral i julklapp för att hålla koll på sina pennor. Denna lilla goding finns i rosa och grön och går att fästa runt almanackan.

  • Linjal med schablon – En linjal med schablon kan användas till mer än bara raka linjer. Rita fina rubriker eller söta krumelurer med hjälp av schablonerna.

  • Sticky Notes – Sticky Notes är fiffiga klisterlappar som är utmärkta för att skriva ner listor, kom-ihåg-saker och idér på. Fäst dem i almanackan eller systemkalendern så kan du alltid bära dem med dig. Här i den vackra kollektionen Beautiful Botanicals.


SE ALLA JULKLAPPAR UNDER 100 KRPennfodral, schablonlinjal, pennor, block och julklappar


Julklappstips under 200 kr


För dig som letar efter julklappar under 200 kr finns en stor, digital julklappssäck att dyka ner i! Här kommer några julklappstips på presenter som passar för olika personer:

  • Magnetiskt listblock, 2 pack - Vi skulle våga påstå att ett linjerat, magnetiskt listblock är ett måste i alla hem! Det här ursmarta blocket finns som linjerat eller med veckodagar. Det är magnetiskt, så att du kan fästa det på kylen och skriva upp viktiga saker.

  • Zebra Mildliner Neutral – Ett 5-pack överstrykningspennor i harmoniska, jordnära toner. Funkar till både plugganteckningar och bullet journaling.

  • Kalenderblock med veckoöversikt – Ett kalenderblock passar både för familjen och singelhushållet. Här får du en lysande överblick över veckan och kan skriva små listor & to-do’s!


SE ALLA JULKLAPPAR UNDER 200 KRHänder som slår in en fotokalender som julklapp

Julklappstips under 300 kr


Önskar du dig lite bra tillbehör för planering i julklapp? Eller vill du ge bort lite hjälpredor för att styra upp planeringen för någon annan? Oavsett så kommer du att hitta en eller flera julklappar för 300 kronor som kommer att ta nästa års planerande till nya höjder.

  • En ringpärm för systemkalendern – Önska dig en ringpärm i en ny, härlig färg eller ge bort en ringpärm till någon som vill byta ut omslaget på sin gamla Filofax.

  • Klistermärken 10 pack – Kan man få för många klistermärken? Troligen inte! Lägg (tum)vantarna på ett 10-pack med massa olika motiv för under 300 kr.

  • Fotokalender – Ge bort en fotokalender i julklapp! Ett mer personligt paket är svårt att önska sig.


SE ALLA JULKLAPPAR UNDER 300 KRPassa på att göra dina julklappar extra snygga med klistermärken, juletiketter och julkort från kollektionen Christmas Mood.

Systemkalender med klistermärken i julmotiv

Tips till julklappsleken


Julklappsleken – leken som antingen skapar lite lagom jul-osämja eller bubblande skratt. Kanske även både och! Spelet, där man ska sno julklappar av varandra, har blivit väldigt populärt under de senaste åren. Här är utmaningen att både vara snabb i nyporna, men även att köpa paketen att kivas om.

För julklappar till julklappspelet måste ju oftast passa för flera olika människor i olika åldrar. 50 kr, 100 kr eller 300 kr? Ofta behöver du också leta efter lite billigare julklappar. Behöver du julklappstips till julklappsleken har du kommit rätt!


JULKLAPPSTIPS TILL JULKLAPPSLEKEN


Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot