start
 
Tips & Tricks
 
Semesterplanering à la Personlig Almanacka!
Semesterplanering à la Personlig Almanacka!
Vissa vill ha fart och fläkt på semestern. Andra föredrar sol och bad och en god bok. Oavsett vilken typ av semesterfirare du är kan vi i alla fall vara överens om att hemligheten bakom en avslappnande semester ligger i planeringen...helst före avresa! :)

Vår Stefanie ska överraska sin pojkvän med en weekend i Paris - oh, là là! Det första hon gör är att skriva ner allt det hon skulle vilja se och göra under deras veckoslut i Kärlekens Stad.

Men eftersom de bara kommer vara där en helg så är ju tiden ganska knapp, vilket betyder att de inte kommer att kunna göra allting på listan. Fast det gör inget alls - den här ”brainstormingsslistan” är en perfekt startpunkt för att sen sålla och se vilka saker som är absolut omistliga i Paris.Nu när Stefanie vet vilka platser och aktiviteter de kommer att hinna med under resan kan hon börja planera vad som ska ske på vilken dag, och i vilken ordning det är smartast. Ja, efter att hon skaffat sig en karta över Paris alltså!

I sin första Att göra-modul har hon skrivit sånt som hon behöver styra upp före avresan. Som till exempel att lämna Brutus med hundvakten och att vattna blommorna.

I nästa Att göra-modul har hon listat upp konkreta saker som måste inhandlas, som den där Paris-kartan till exempel och en selfie-pinne!De lite krångligare grejerna, som att leta fram en bra utflykt på floden Seine och att ta reda på om de fortfarande har guidade kvällsturer i Eiffeltornet, har Stefanie satt ihop i en bullet journal-lista, för där har hon mer plats för anteckningar. Det här är också den typen av saker som hon kan förbereda hemma innan de åker, för att spara tid (och otrevliga överraskningar som utsålda biljetter!) när de väl är framme i Paris.

Slutligen har Stefanie gjort en fin liten packlista, också den bujo-style, med vintage-kappsäckar och allt.Både denna lista, den om omistliga Paris-upplevelser samt den ovan nämna packlistan har hon gjort på dotgrid (prickat) papper - ett inlagealternativ i alla våra skrivböcker och almanackor.Stefanie är redo för avresa! Är du? 😊

Detta använde Stefanie:

• Almanacka A5 med anteckningsinlaga (layoutalternativ 6-8)
• HAPPY klistermärkespack
• BLACK & WHITE klistermärkespack
• FriXion-pennor med suddbart bläck, i färgerna: rosa, orange, rött, ljusblå, blå, svart ljusgrönt
#TIPS
#PLANERING

Senaste blogginlägg
Inspirationsguide till vår ”Best of Both”-layout

4 veckors aktivitetskit för barnens sommarlov

Self-Care Bingo - Freebie
Spana in oss på Instagram
#personligalmanacka

#personligalmanacka

#personligalmanacka
Sök
Kategorier
FREEBIES
GUIDER
INSPIRATION
MINDFULNESS
ORGANISATION
PLANERING
ROLIGT
TIPS
"Gillar era almanackor skarpt."
/Helen, Nässjö
"En trogen kund har ni här!"
/Marie, Göteborg
"Tack för att möjligheten finns att göra egna almanackor!"
/Natalie, Frösön
HEJ!
"Ni är grymma!"
/Jennifer, Ucklum
Har du frågor? Hör av dig!
Made in Sweden
Superkvalitet
Nöjda kunder
Säkra betalningar
Made in Sweden
Superkvalitet
Nöjda kunder
Säkra betalningar