start
 
Tips & Tricks
 
Therese Lindgren: Lite sensuell, och väldigt chic!
Therese Lindgren: Lite sensuell, och väldigt chic!
Therese Lindgren är inte bara en av Sveriges största och mest inflytelserika YouTube-stjärnor, hon är också en planeringsmänniska DELUXE. Därför är det extra roligt att göra ett nytt designsamarbete med henne!- Jag har fått äran att designa en egen kollektion: ett omslag men också själva inlagan, alltså hur den ser ut inuti, säger Therese.Under planeringen inför den här specialupplagan föll fokus mycket på listor som ett enkelt och effektivt verktyg för planering. Therese älskar ju listor!

- Man kan uppfattas som lite tråkig när man gillar listor, säger hon. Men jag gillar att vara strukturerad för det ger mig ro i själen. Och det är egentligen det som det här handlar om.

Therese har i sin första bok och i sin YouTube-kanal varit väldigt öppen med hur hon under många år har kämpat med ångest.

- Min ångest hör mycket ihop med att jag är stressad, så jag behöver att allting runt omkring mig ska kännas ganska harmoniskt. Det är därför jag gillar det här färgvalet, den här designen, det böljande tyget.De drömmiga, puderrosa tonerna återkommer i de nya klistermärkena som hör ihop med Thereses nya kollektion. Två ark proppfulla med symboler och citat, och ja - listor!- Jag gillar mina listor så att jag kan vara strukturerad och inte behöva ha så himla mycket i huvudet, berättar Therese. Jag behöver inte stressa över att jag kanske har glömt nånting, eller att jag inte vet vad jag ska göra. Eller att jag helt plötsligt har en dag när jag har skitmycket att göra och sen nästa dag har jag ingenting att göra. Jag vill ha det ganska jämt så att jag aldrig behöver bli så där superstressad.En jämn rytm i livet är någonting som Therese lägger stor vikt på och som hon kan vara med och styra genom att skriva in och planera saker i sin personliga almanacka. På det här sättet slipper hon stressen som då inte heller bryter ut i ångest.

- Så det är hela min tanke med de här olika designen på både klistermärkena och på själva almanackan. Och inlagan också!Therese har valt moduler med omsorg i almanackan. Förutom den självklara att göra-modulen har hon också citat-modulen som ger ny pepp varje vecka. Sist har Therese valt målar-modulen.

- Det jag har tänkt med det här att man ska kunna sitta och rita lite grand. För det är många med mig som finner det harmoniskt. Och sen att påminna sig själv genom de här olika citaten och att göra-listor.Therese Lindgrens kollektion finns endast under en begränsad period. Klicka på länkarna för att se lite närmare på almanackan och klistermärkena.

Therese Lindgrens almanacka
Therese Lindgrens klistermärken
Therese Lindgrens favoritpennor - FriXion


#INSPIRATION
#PLANERING

Senaste blogginlägg
Lettering for Beginners - VIDEO COURSE

Guide to Bullet Journaling - VIDEO COURSE

Day Journal Templates - Printable
Spana in oss på instagram
#personligalmanacka

#personligalmanacka

#personligalmanacka
Sök
Kategorier
FREEBIES
GUIDER
INSPIRATION
MINDFULNESS
ORGANISATION
PLANERING
ROLIGT
TIPS
"Tack för era fantastiska almanackor, tredje gången jag beställer!"
/Jessica, Tyresö
"Jag är så nöjd med min "personliga" almanacka från er."
/Irma, Göteborg
"Tack för att möjligheten finns att göra egna almanackor!"
/Natalie, Frösön
HEJ!
"Gillar era almanackor skarpt."
/Helen, Nässjö
Har du frågor? Hör av dig!
Made in Sweden
Superkvalitet
Nöjda kunder
Säkra betalningar
Made in Sweden
Superkvalitet
Nöjda kunder
Säkra betalningar