start / Tips & Tricks / Årsöversikt för 2022 - Freebie

Vår gåva till dig från oss är en snygg och stilren kalender över hela 2022! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den lättillgänglig närhelst du behöver den!

Årsöversikt för 2022 - Freebie

Vår gåva till dig från oss är en snygg och stilren kalender över hela 2022! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den lättillgänglig närhelst du behöver den!

#Freebies #Planering
Vår gåva till dig från oss är en supersnygg och stilren kalender över hela 2022! Skriv ut & sätt upp på väggen, så har du den lättillgänglig när helst du behöver den!


Denna kalender ger dig en tydlig överblick över hela 2022, och funkar såklart även perfekt att använda tillsammans med en Personlig Almanacka™ eller en Mixbok. Ladda ner din årsöversikt här nedan och börja planera för och drömma om det kommande året!

LADDA NER ÅRSÖVERSIKT 2022 HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Spara dina minnen i en Mixbok

Livet är fullt av viktiga milstolpar. Ändå är det ofta stunderna däremellan som verkar utgöra livet. Spara ögonblicken i din Mixbok med våra 4 idéer!

Sommarfreebies

Ladda ner fem härliga målarbilder för att sysselsätta stora och små, och gnugga geniknölarna med våra roliga emoji-rebusar!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.