Din Anteckningsbok - en skrivbok där du bestämmer innehållet

I Anteckningsboken plockar du själv ihop precis de sidor du vill ha. Kombinera listor och loggar, mål och mindfulness, budgetsidor och måltidsplanering, och skapa en helt personlig skrivbok.


SKAPA NU

Vad är en Personlig Anteckningsbok?

En Anteckningsbok är en 100% personligt anpassad skrivbok. Less på bara randigt eller rutigt? Här plockar du ihop precis de sidor du vill ha ur vår stora buffé av temasidor - vi har över 60 olika! Mixa & matcha fördesignade sidor som hjälper dig med målsättning, menyplanering, self-care, budgetering och mycket annat. Vare sig du är ute efter praktiska eller underhållande sidor har vi massor för dig att välja och vraka mellan, så att du kan kombinera dina favoriter i en egendesignad Anteckningsbok.

SKAPA NU

Så här skapar du din Anteckningsbok

Kalendrar i olika storlekar och med olika framsida

1. Välj storlek och omslag

Välj först storlek på din Anteckningsbok. Sen är det dags att designa omslaget. Vill du ha dina egna bilder eller välja bland våra snygga motiv? Du bestämmer! Glöm inte att skriva ditt namn på framsidan för att göra Anteckningsboken extra personlig.

2. Välj ditt innehåll

Det är här du börjar mixa och matcha sidorna i din anteckningsbok! Du kanske vill ha helt vanligt randigt? Fast vi tippar på att du helst vill välja och vraka bland listor, habit trackers, budgetplanerare, veckomenyer, sidor för mål och mindfulness, målarbok, kartor och många fler.

Anteckningsböcker i olika storlek och med personligt innehåll

Fina tillbehör till din Anteckningsbok

Nyhet!

Kuliga sidor för dig som stickar tröjor, reflekterar över året eller helst slukar böcker och film!

DU HITTAR DEM UNDER STEG 2 I DESIGNSPROCESSEN

DESIGNA NU
Nyhet!