Campaign Campaign

Skapa en helt personlig kalender för 2024

Anpassa varje detalj, startdatum, innehåll och skapa en kalender som passar just dig. Gör varje dag speciell med personlig kalender från Personlig Almanacka.

Vilken personlig kalender passar mig?

Livet ser olika ut för olika personer och under olika faser i livet. Därför kan du välja den typ av kalender som du gillar mest, eller kombinera några stycken beroende på vad du behöver. Men kom ihåg - oavsett vilken kalender du väljer så kan du alltid skräddarsy den precis som just du vill ha den!

Hos oss kan du välja bland de här kalendrarna:

  • Personlig almanacka – En klassisk kalender som finns i fem olika storlekar. Passar dig som vill ha en tidlös design och kunna välja storlek själv.
  • Personlig systemkalender – En systemkalender eller filofax – kärt barn har många namn! Passar dig som vill ha en robust kalender som omfamnas av en ringpärm i din favoritfärg.
  • Personlig fotokalender – Här lägger du in tolv av dina favoritbilder, en för varje månad. Perfekt att ge bort eller för dig som vill drömma dig tillbaka samtidigt som du planerar.
  • Personlig familjekalender med månadsöversikt – För dig som vill ha koll på hela familjens schema! Passar dig som vill ha en månadskalender med tydlig struktur och med en kolumn för varje familjemedlem.
  • Personlig familjekalender med veckoöversikt – För dig som vill ha ordning och reda! Passar för både stora och små hushåll som vill styra upp hela familjens planering i en veckokalender.
  • Personlig Mixbok – Mixboken är inte en kalender, utan här väljer och vrakar du bland våra temasidor. Passar dig som vill ha en extra anteckningsbok för exempelvis avslappning, kreativitet, planering eller trackers.
Varför ska man planera i en kalender?

Varför ska man planera i en kalender?

Att planera i en kalender har så många fördelar att vi skulle få skrivkramp i fingrarna av att nämna alla. Men här listar vi några av de viktigaste:

  • Du missar inget! Inte ens om man har ett superminne kommer man ihåg vilken kväll man ska äta middag med svärföräldrarna, vilken dag elektrikern skulle komma, tiden för det där viktiga mötet eller vilken kompis man skulle träffa i helgen. Planera in bokade saker i kalendern så kan du släppa det sen, skönt!
  • Du sparar tid! Jo det är sant. Att planera gör att du blir mer tidseffektiv, slipper lägga tid på onödiga saker och får en mindre stressig vardag eftersom du på förhand vet vad dagen kommer att innehålla.
  • Det är roligt! Att få skräddarsy en kalender, välja omslag, hur den ska se ut inuti och allt däremellan är något speciellt. Att planera i din personliga kalender är liksom grädden på moset, och det finns massor av fina tillbehör som gör planeringen extra rolig och personlig!

En kalender med veckor

Systemkalendern, almanackan och familjekalendern med veckoöversikt är det du ska satsa på om du vill ha en kalender med veckouppslag. Här får du en översikt över en vecka i taget, som en egen liten veckokalender! Vill du hellre planera månadsvis är det fotokalendern och familjekalendern med månadsöversikt som du ska satsa på.

En kalender med röda dagar

Finns det röda dagar tryckta i kalendern när man köper en kalender från Personlig Almanacka? Detta är en fråga som vi får ibland, och svaret är självklart JA! När du gör din kalender kan du välja vilket lands röda dagar som du vill ha med, eller välja bort helgdagar helt om du hellre är utan. Är du nyfiken på vilka röda dagar som finns i din kalender 2024? Då kan du läsa mer om Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

LÄS MER HÄR

Din kalender 2024

2024 är här, kommer detta bli livets bästa år? Det är i alla fall aldrig för sent att göra detta till året med bäst planering och struktur. Det är enkelt att fixa en kalender för 2024 hos oss. Du bestämmer själv vilken startmånad du vill ha, och över hur lång tid som du vill att kalendern ska sträcka sig. 3, 6, 9, 12 eller 13 månader? Det är upp till dig!