Hero

Vår story

För varje dag som går verkar livet gå lite fortare än dagen innan. Vi har lite mindre tid att handla mat i butiken. Lite mindre tid att plugga inför tentan. Lite mindre tid att spendera med familj och vänner. Men samtidigt känns det som att det hela tiden bara finns mer och mer att göra på skolan och på jobbet. För att inte tala om allt hemmafix - det tar ju aldrig slut!


Och på något sätt försöker vi hitta tid till allting. Några använder sig av system, andra av kreativitet. Några älskar att planera och organisera noggrant, medan andra gillar att ta saker lite som de kommer. Och trots att det inte finns två likadana människor i hela världen, så har vi ändå det gemensamt att vi alla behöver få ihop vardagslivet.

Den svenska innovatören, Anders, förstod detta när han skapade en väldigt speciell gåva till sin fru, Paula, år 2006. På bara en vecka lyckades han skapa en helt personligt anpassad almanacka, inte lik någon annan, fullproppad med unika detaljer. Ryktet om denna skräddarsydda kalender började sprida sig bland Paulas vänner, och plötsligt verkade alla vilja ha en egen. ”Det måste finnas fler där ute som också vill ha en sån här”, tänkte Anders då. Och så blev denna idé gnistan som satte igång det som idag är Personlig Almanacka™. Från sin födelseplats i Sverige spred sig så den personliga almanackan till tusentals människor som längtade efter en kalender som var skräddarsydd för deras personlighet och designad efter deras behov.

Vi vet ju att var och en av våra kunder är unik, och därför vill vi också utveckla riktigt personliga och individuella lösningar för dem. För många av våra kunder utgör deras personliga almanacka en central del av vardagen, och just därför är det så viktigt att de själva får friheten att skapa produkter som är skräddarsydda för deras behov.

Med hjälp av användarvänlig teknologi och värdefulla insikter om våra kunder kan vi tillgängliggöra verktyg och ramverk, färger och mönster, och allt annat som man kan tänkas behöva när man designar sin egen, högkvalitativa almanacka.

Oavsett om man vill skapa en kalender helt från scratch eller bara vill lägga till några personliga detaljer kan man hitta det man behöver hos oss.

Vi sätter inga regler eller restriktioner som begränsar våra kunders kreativitet - vi ger dem de verktyg de behöver för att uttrycka sina unika personligheter. Det är denna individualitet som är drivkraften bakom all vår produktutveckling och innovation.

Ingen Personlig Almanacka-kund är exakt lik någon annan. Men det alla har gemensamt är viljan att skapa mening, motivation och sinnesro mitt i vardagsjäkten. Och det är där vi kan hjälpa. Och det är också därför vi välkomnar dig genom att säga:

Payoff