Tips & tricks
Vår temasida <i>Månadsöversikt</i> är otroligt populär och här ger vi dig tre roliga tips på hur du kan använda den.

3 sätt att använda månadsöversikten

Vår temasida Månadsöversikt är otroligt populär och här ger vi dig tre roliga tips på hur du kan använda den.

#AlmanacksmanualMånadsöversikten ger dig en tydlig överblick över månadens alla dagar och hjälper dig att planera längre perioder än en vecka. Men det finns fler sätt att använda månadsöversikten på och här nedan ger vi dig tre tips.

1. Journaling
Använd dagens ruta till att skriva ett ord eller några korta meningar som beskriver och sammanfattar din dag. Som en liten dagbok helt enkelt! Vi tycker det är skönt att ha ett begränsat utrymme så att man verkligen bara skriver det viktigaste, och när det är så få ord som krävs känns det inte heller så överväldigande att få in vanan att skriva dagbok varje dag.


2. Tidslinjer
Använd washitejp till att markera längre perioder/flera dagar som du avsätter till nåt specifikt. Kanske ska du skola in ett barn på förskolan under en vecka? Gör det då tydligt för dig själv genom att markera det i månadsöversikten. Du kan göra samma sak för semestern, roadtrips, helgdagar, en tentaperiod eller längre jobbprojekt. Detta ger dig en tydlig överblick och förståelse för att mycket av din tid kommer gå åt till ett specifikt område under en tidsbegränsad period.

DESIGNA ALMANACKA3. Doodles
Måla en doodle för varje dag i månadsöversikten. Antingen väljer du ett motiv som du utvecklar lite för varje dag och ser hur du blir bättre och bättre på att rita under en månad, eller så gör du en liten figur som sammanfattar nåt du varit med om för varje dag. Superskoj att se tillbaka på!

Lägg upp en bild på dina sociala medier och tagga oss om du testar nån av dessa tips, vetja! @personligalmanacka #personligalmanacka

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot