start / Tips & Tricks / 5 aktiviteter för långa hemmadagar - här är vårt kit!

5 aktiviteter för långa hemmadagar - här är vårt kit!

Stannar du inomhus den närmsta tiden? Hemmakontor, hemskolning, hemmafritid... Ibland behöver man hjälp att fördriva tiden eller bara lufta hjärnan lite! Testa vårt kit med fina downloads, gratis videokurser och lite knep & knåp. Ladda ner gratis från Personlig Almanacka™!

#RoligtDet här är tuffa tider för många.

För att hjälpa dig fördriva innedagarna lite lättare har vi satt ihop ett aktivitetspaket med saker att göra hemma för både stora och små.

Botanisera bland allt gott och blandat nedan och hitta nånting som passar dig (och dina små, om du har!) just idag. Kanske du kan lära dig lite lettering eller gnugga de små grå med en sudoku?


1. Målarsidor - mindful coloring


Koppla ner från skärmar och nyhetsflöden en liten stund och öva på mindfulness genom att färglägga nån av våra fina målarbilder, gjorda av illustratören Anna Sohlberg, aka @alukewarmmess. Att färglägga med full sinnesnärvaro har visat sig ha en positiv effekt på vår mentala hälsa, så ladda ner målarbilderna nedan och njut sedan av en lugn, analog stund. Perfekt aktivitet om du har barn hemma också!

Beautiful People
Flower Frame
Bloom for You
Balloon
Leaves
Mandala


2. Lär dig rita enkla växt-doodles

Vår vän Kimi, aka @Kitoremi, visar oss genom korta små videor 13 gulliga plant doodles - enkla teckningar som piffar din almanacka eller bullet journal på nolltid. Eller ja, under 60 sekunder i alla fall. De här funkar för ungarna också. Kolla nedan!


3. Lös lite sudoku


Ta hand om din vänstra hjärnhalva med hjälp av lite sudoku. Varje sida innehåller 3 nivåer så att du enkelt kan jobba dig upp till de där hopplöst svåra sudokus!

Sudoku 1
Sudoku 2


4. Testa lettering för nybörjare

Lär dig ett nytt, vackert hantverk! I 5 steg för steg-videor guidar oss bokstavsillustratören Sofie Björkgren-Näse, aka @fialottajanssondesign, genom grunderna i lettering. Hon gör det så enkelt och tillgängligt så att ingen behöver vara rädd för att börja! Hitta hela videokursen här, eller klicka nedan för att se första delen.


5. Fyll i en Book & Movie Tracker


Risken finns att det kommer att tittas en hel del på film och serier, eller vad säger du? ;) Planera tittandet ordentligt med vår snygga Movie Tracker, gjord av systrarna @Felicia.Montan och @Nicki.Montan! Är du en bokslukare? Fyll i Book Tracker istället! Ladda ner båda två nedan.

Book & Movie Tracker


Vi hoppas att du kan få några trevliga stunder med dessa aktiviteter. Är du sugen på lite mera kan du alltid kika runt här på bloggen, särskilt under kategorierna freebies, guider och roligt, och få tillgång till fler videokurser och roliga sidor att ladda ner!

Ta hand om dig!
/Kärlek från oss alla på Personlig Almanacka™

Vår blogg: Tips & Tricks

Hur du använder våra 12 olika trackers - Guide + Freebies

Visste du att man kan spåra sina vanor för att se hur de påverkar humöret? Mood tracking och habit tracking, brukar man kalla detta. Genom att använda en så kallad habit tracker tillsammans med en mood tracker kan du se mönstren i ditt beteende och förstå sambandet till ditt mående. Här går vi igenom våra 12 olika trackers, eller loggar, så att du enkelt kan komma igång och använda dem på ett roligt sätt. Dessutom finns ett gäng freebies som du inte får missa!

Att våga byta bana mitt i livet - Karins berättelse

Karin som är en av våra fantastiska kunder berättar om hur hon vågade förändra hela sin vardag och testa nåt nytt. Längtar du efter att ta steget mot att följa din dröm? Läs Karins berättelse och bli inspirerad!

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken ser ut att bli annorlunda även i år, men vi hoppas att du i alla fall får njuta av lite ledighet och tid med dina närmaste. I så fall kan du passa på att pyssla – här finns freebies i form av målarsidor för dig och ett par pysselaktiviteter för barnen! Perfekt avkoppling i påsk och dessutom en boost för din mentala hälsa!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.