Tips & Tricks – Bullet Journaling i din kalender

Nyfiken på bullet journaling? Här finns allt du behöver veta om bujo! Nedan har vi samlat artiklar kring hur du kommer igång med en bullet journal, och massor av idéer på uppslag för dig som redan har koll på bullet journaling.

start / Tips & Tricks / #BULLET JOURNALING

10 kreativa idéer för din Bullet Journal | Personlig Almanacka

Nyfiken på bullet journaling? Vill du ha inspiration och tips på vad du kan göra? Här får du hela 10 idéer till ett bullet journal-uppslag!

Ta hand om dig själv med Selfcare-boken

Att prioritera sig själv i vardagen kan vara svårt. Med Selfcare-boken är det enklare att ta sig tid för mindfulness och att ta hand om dig själv!

Starta en bullet journal: En guide till Bujo-boken

Bullet journaling är planeringsmetoden som kombinerar kreativitet, reflektion och struktur i en och samma bok. Så här skapar du din egen i vår Bujo-bok!

Samlingsartikel: Våra bullet journal-resurser

Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

Så gör du en bullet journal i din Mixbok™ - stor bildguide

Bullet journaling har den senaste tiden blivit ett populärt sätt att planera och organisera sin vardag på ett kreativt sätt. I den här guiden visar vi dig, med hjälp av Julia Strycek (@somekind.art), steg för steg hur du enkelt kan skapa din egen bullet journal i en anteckningsbok (tidigare kallad Mixbok).

Journaling på 3 sätt - Återkoppla med ditt inre

Vad är egentligen skillnaden på att skriva dagbok och hålla på med journaling? Och varför är detta än idag ett så bra verktyg för att återkoppla till sitt inre? Här förklarar vi fördelarna med dagböcker, ger tips på nya sätt att skriva på och boostar din inspiration och motivation till journaling. Häng på!

Visa fler artiklar