Här hittar du tips och idéer för att planera, organisera och strukturera vardagen lite smartare - och mycket roligare! Kika runt bland våra tutorials, videokurser, artiklar och freebies, och bli inspirerad.
Välkommen!

start / Tips & Tricks / #INSPIRATION

En väggalmanacka som rymmer hela familjen - 4 smarta hacks

Har du ett gäng mini-människor att ta hand om och hålla koll på hemma? Läs hur en anpassad familjekalender kan hjälpa dig att blir en fena på organisation och trolla bort en massa vardagsstress samtidigt!

Klimatsmart budget & måltidsplanering i en Mixbok™

Bli inspirerad av Sophia & Mikes (@liveslowrunfar) erfarenheter och tips kring måltidsplanering, budgetering och ett klimatsmart tankesätt.

Limited Edition i samarbete med Marie Johnson

Vi är otroligt glada över att kunna presentera ytterligare en Limited Edition - denna gång i samarbete med tyska Youtube-profilen och entreprenören Marie Johnson. Hennes ursnygga designkollektion, med inspiration från de fyra elementen, kan du beställa hem fram till slutet av november.

Från New York till Stockholms skärgård: Drömmen om en hållbar livsstil

Sugen på att hitta sunda vanor som håller och gynnar både dig och vår planet? Läs om Sophia & Mike som flyttade från andra sidan jorden för att hitta en vardag där de kunde leva på riktigt.

Exklusivt designsamarbete med DominoKati – Don’t call it a dream, call it a plan!

Vi är så glada att äntligen kunna presentera vår Limited Edition Mixbok™ som är framtagen i samarbete med tyska Youtube-profilen DominoKati. Med Mixbokens exklusiva omslag och innehåll tror och hoppas vi att du kommer få hjälp att göra dina drömmar till verklighet.

Från Mellanöstern till Australien: En students passion för kreativ teknik

Hon är 18-åringen som vågade ta steget att flytta till andra sidan jorden, långt bort från familj och vänner, för att utbilda sig till ett yrke hon drömt om sen barnsben. Läs om Amanda Virays modiga beslut och bli inspirerad!

Visa fler artiklar

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.