Här kan du få en massa matnyttiga tips på allt från hur du planerar din matlista till hur du använder våra klistermärken.

Välkommen!

start / Tips & Tricks / #INSPIRATION

Vision boards – visualisera dina drömmar & uppnå dina mål!

Längtar du efter en förändring i livet och att äntligen kunna nå de där målen som du så länge strävat efter? Testa att skapa en vision board! Här lär dig pysseldrottningen @mrsmara hur du enkelt kan göra ett inspirerande collage som hjälper dig att visualisera dina önskningar. Läs mer nedan, och påbörja resan mot din drömvardag!

Få koll på din ekonomi med oss - FREEBIE

Vi är mitt inne i det som brukar kallas för årets fattigaste månad. Här ger vi dig våra bästa tips och verktyg så att januari istället blir månaden då du får stenkoll på din budget. Kika på våra budgetsidor och spararsidor att lägga till din almanacka eller Mixbok™ så får du koll på ekonomin under 2021!

Att följa sina drömmar: Hur en tvåbarnsfamilj bytte pulserande storstad mot naturnära småstadsliv

”Det var inte förrän vi insåg hur fast vi kände oss i det hektiska vardagstempo som Sydney erbjuder som vi bestämde oss för att flytta till Newcastle. Vi ville leva ett enklare och lugnare liv.” Följ med på Katarina, Rully och deras två döttrars resa från det hektiska storstadslivet till småstadslunket vid havet, och bli inspirerad att följa din dröm, du också!

Personliga julklappar med våra juliga etiketter!

Julen kryper (läs: springer) sig närmare och mitt i alla förberedelser vill vi ge dig en tidig liten julgåva, nämligen ett gäng underbara julklappsetiketter i olika färger och teman! Ladda ner, skriv ut och fäst dem på dina klappar så kommer du vara kittad och redo för julafton på nolltid!

Konsten att sakta ner - denguefeber och livslärdomar från sjuksängen

Att ett litet myggbett under en familjesemester skulle ge bieffekter för en så lång tid framöver var svårt att föreställa sig. I 16 månader låg den vanligtvis ambitiösa och högpresterande australiensiska radioproducenten, Katerina Skoumbas, sjuk i denguefeber. Här får du läsa om vilka livsstilsförändringar hon var tvungen att göra, vilka värdefulla lärdomar hon tog med sig och hur viktigt det är att prioritera vila.

Meningsfulla mål för 2021 - 5 praktiska steg

Att sätta upp mål som är i linje med ens hjärta kräver lite extra eftertanke och är inte alltid det enklaste att göra. Här hjälper vi dig att komma fram till mål som faktiskt betyder något, och ger dig några enkla tips som kan motivera och inspirera dig till att fortsätta sträva mot att nå dina mål. Häng med på vår lilla målsättningsresa!

Visa fler artiklar

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.