Tips & tricks
Bullet Journaling finns överallt på sociala medier just nu. Men hur fungerar det? Och är det vägen till ett organiserat och produktivt liv? Titta på vår videokurs som såklart är helt gratis, och som vi gjort tillsammans med Anna Janises.

Guide till Bullet Journaling – Videokurs

Bullet Journaling finns överallt på sociala medier just nu. Men hur fungerar det? Och är det vägen till ett organiserat och produktivt liv? Titta på vår videokurs som såklart är helt gratis, och som vi gjort tillsammans med Anna Janises.

#Bullet Journaling #Guider och Tips
Vackra bilder på pimpade veckouppslag i kombination med fina handstilar och små teckningar. Handlar bullet journaling om detta?

Tillsammans med fantastiska Anna Janises (@AnnaJanises) har vi tagit fram en videokurs med syfte att få en större förståelse för vad bullet journaling är och hur man går till väga för att komma igång med det.

Inte en dagbok för konst
”Det du ser på Pinterest och Instagram är inte vad bullet journaling handlar om från början” säger Anna. ”Jag skulle kalla det en dagbok för konst, inte bullet journaling.”

Anna förklarar att även om det är roligt att dekorera sin skrivbok eller almanacka med söta små teckningar, vackra bokstäver och massor av washi tejp, så handlar bullet journaling snarare om att skapa ett tydligt och lättöverskådligt sätt att planera på än att bara göra massor av vackra uppslag.

Ett smart system för tidsplanering
”Bullet Journaling är egentligen ett system för att planera sin tid och sina måsten” säger Anna. ”Ett system där allt får plats på samma ställe – dina kom-ihåg-listor, påminnelser och anteckningar.

Med några enkla symboler kan du med hjälp av din bullet journal skapa en tydlig översikt över allt du behöver göra. Gör en symbol för de olika områdena; events, möten, ärenden, skola, jobb, familj osv.

Bujo❤️ Personlig Almanacka™
Är du en av de som redan håller på med bullet journaling? Då är en personlig skrivbok med dot grid-sidor ett superbra val (Anna använder en sådan i filmerna). Men om du fortfarande känner dig ny på detta område så är en Personlig Almanacka™ med dot grid-inlaga ett fantastiskt första steg. Nu har vi även lanserat våra så kallade Special Editions där en Bullet Journal-almanacka ingår.

TITTA PÅ VÅR EGNA BULLET JOURNAL-BOK HÄR

Om du inte ser dig själv som en kreativ person så ska du inte låta dig skrämmas av alla näst intill perfekta uppslag man kan hitta på sociala medier. Lyssna istället på vad Anna säger i dessa videor och våga dig på att testa bullet journaling!

Nybörjarens Guide till Bullet Journaling
Del 1. Översikt över Bullet Journal-systemetDel 2. Punkter och SymbolerDel 3. Bullet Journal i en Personlig Almanacka™: VeckouppslagDel 4. Bullet Journal i en Personlig Almanacka™: FramtidsplaneringDel 5. SamlingarVår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot