Tips & tricks
Våra temasidor kan liknas vid ett smörgåsbord av möjligheter. Häng med när vi går igenom alla våra kreativa temasidor!

Guide: Våra kreativa temasidor

Våra temasidor kan liknas vid ett smörgåsbord av möjligheter. Häng med när vi går igenom alla våra kreativa temasidor!

#AlmanacksmanualVisste du att det finns över 70 olika temasidor att välja mellan när du designar din almanacka, systemkalender eller Mixbok? Just därför kände vi att det var dags att djupdyka lite mer inom varje kategori. Här kommer vi fokusera på våra kreativa temasidor och gå igenom varje sida och förklara hur du kan använda dem på bästa sätt.

DESIGNA ALMANACKASUDOKU
Med våra sudokun kan du gnugga geniknölarna och kanske till och med utmana dig själv i de olika svårighetsgraderna. Perfekt att ta med till stranden, solstunden på balkongen eller varför inte tävla mot din bästis om vem som kan lösa ett sudoku snabbast? Perfekt hjärngympa!


MÅLARBOKSSIDOR
Locka fram konstnären i dig! Sitter du på bussen, i ett väntrum eller på en tråkig föreläsning? Med målarboksidorna har du alltid lite kreativt tidsfördriv nära till hands. Dessa sidor uppdaterar vi även en gång om året för att du inte ska få samma sidor flera år i rad. Bra va?


NOTBLAD
För dig som tänker i noter och snabbt behöver skriva ner musiken du har i huvudet passar dessa sidor perfekt! Här kan du skapa magiska melodier och njutfulla trudelutter. Tänk vad smidigt att alltid bära med sig musiken och ha sina verk nära till hands hela tiden!


ONE DOODLE A DAY
Om du tror att du inte kan rita så kommer dessa sidor bevisa att du har fel! Bästa sättet att lära sig nåt nytt är att träna lite varje dag och inte lägga ribban för högt. Därför kan du börja med att välja ett enkelt motiv, t.ex. en blomma. Dag 1 ritar du en enkel blomma i ruta 1. Dag 2 ritar du en blomma igen men ändrar nån detalj, t.ex. ett blad, och så fortsätter du månaden ut. Vid månadens slut kommer du tydligt kunna se din utveckling från första till sista bild! Tänk, snart kanske du kan titulera dig som fullfjädrad hobbykonstnär!


FYLL MED MÖNSTER
I samarbete med illustratören Angelica Lucaci har vi tagit fram denna temasida med ambitionen att du ska upptäcka att du visst kan rita. Det fiffiga med dessa sidor är också att de hjälper dig att pausa från vardagen för en stund och ägna fullt fokus åt pennans rörelser på pappret och mönstret du skapar. Fyll i fälten med olika mönster och hämta gärna inspiration från mönsterbiblioteket som finns på sidan, eller skapa ett eget. Och du - här finns inga rätt och fel!

Läs också: Illustratören Angelica Lucaci om skapande & mental hälsa + Freebie


BULLET JOURNAL
Bullet journaling är nåt som blivit otroligt populärt och vi förstår varför! Låt kreativiteten flöda och skapa dina egna uppslag med hjälp av ramar, listor och dotgrid-mönster. Bara din fantasi sätter gränserna för allt du kan skapa här! Pssst! De fördesignade mallarna på högersidan är gjorda för att passa våra spread-klistermärken.


STICK- & VIRKLOGG
GIllar du att skapa med händerna och har fastnat för charmen med stickning och virkning? Med dessa temasidor kan du sammanfatta dina pågående och framtida projekt. Skriv ner vilket garn och mönster du använder, och anteckna sedan hur resultatet blev. Kul att samla alla verk på samma ställe och att kunna se tillbaka på allt du skapat!

_ _ _

Hoppas du blivit inspirerad till att fylla din almanacka eller systemkalender med kreativa sidor, eller varför inte skapa en hel Mixbok med enbart ett gäng sidor som boostar din kreativitet! Lycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot