start / Tips & Tricks / Hur du tvättar Amazing Case + test av våra pennor!

Hur du tvättar Amazing Case + test av våra pennor!

Alltså, hur smart är det inte att du kan tvätta ditt Amazing Case och att det om möjligt är ännu finare efteråt? Vi kan inte annat än älska det! Eftersom dessa fodral är gjorda av veganskt läderpapper så får de efter tvätt ett väldigt naturligt och vackert skrynkligt utseende som liknar läder, trots att det inte är det.

#Tips #GuiderAlltså, hur smart är det inte att du kan tvätta ditt Amazing Case och att det om möjligt blir ännu finare efteråt? Vi kan inte annat än älska det!


Eftersom dessa fodral är gjorda av veganskt läderpapper så får de efter tvätt ett väldigt naturligt och vackert skrynkligt utseende som liknar läder, trots att det inte är det.

HANDTVÄTTA & STRYK AMAZING CASE


Du kan välja mellan att handtvätta ditt fodral eller maskintvätta det på 40 grader. Låt fodralet lufttorka någon timme innan du stryker det. Om du gillar den skrynkliga looken kan du självklart skippa strykningen!

MASKINTVÄTTA AMAZING CASE


Vissa av er har kanske redan testat att göra fodralet mer personligt genom att doodla och pynta framsidan. Det blir ju verkligen så fint!


Vi rekommenderar att du använder våra Uni Ball-pennor när du pimpar ditt fodral, och de finns i 7 underbara färger!

Eftersom fodralen går att tvätta ville vi även testa vilka pennor som höll bäst och vilka som försvann helt i tvätten. Här nedanför kan du se resultatet på vårt lilla experiment!


Som du kan se på bilderna så var det bara den svarta Stabilo Point 88-pennan som nästan försvann helt, medan man knappt märkte någon skillnad alls på den svarta Uni-ball-pennan.

Ha så kul när du pimpar, använder och tar hand om ditt nya tillbehör från Personlig Almanacka™!

Har du inte ett eget Amazing Case ännu? Här kan du se alla olika färger och storlekar som finns att välja mellan.

Vår blogg: Tips & Tricks

Semester-kit för hjärnan

Semester och sommarlov behöver inte betyda att kolan segar ihop helt och hållet. Ladda ner vårt underhållnings-kit och håll hjärnan i trim under sommaren! 🧠

4 veckors aktivitetskit för barnens sommarlov

Sommaren har äntligen kommit, och med det också barnens sommarlov! Har du svårt att få ihop pusslet med jobb och fritids eller barnomsorg? Kanske vi kan hjälpa! Här får du ett gediget 4-veckorspaket med aktiviteter, uppdrag, pyssel och freebies som kan hålla barnen sysselsatta en stund medan du klockar timmar. Fortsätt läsa och börja ladda ner uppdragen här nedan!

Så gör du en bullet journal i din Mixbok™ - stor bildguide

Bullet journaling har den senaste tiden blivit ett populärt sätt att planera och organisera sin vardag på ett kreativt sätt. I den här guiden visar vi dig, med hjälp av Julia Strycek (@somekindwords_), steg för steg hur du enkelt kan skapa din egen bullet journal i en Mixbok™.

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.