Tips & tricks
Vad ger man i julklapp till den som redan har allt? Mer tid i form av en personlig kalender såklart! Designa presenten själv eller klicka hem ett presentkort.

Köpa julklapp till nån som redan har allt?

Vad ger man i julklapp till den som redan har allt? Mer tid i form av en personlig kalender såklart! Designa presenten själv eller klicka hem ett presentkort.

#Inspiration #Guider och TipsVad ska man egentligen köpa i julklapp till den som redan har allt? Den där personen som man tycker så mycket om och vill skämma bort, men som gör livet lite småjobbigt när den säger att ”jag behöver ingen present – jag har ju redan allt”.

Och det kanske är sant, men det är ju ändå roligt att ge ett fint och personligt paket under granen. Och vad kan vara mer personligt än att ge bort något man alltid önskar mer av, oavsett om man redan har allt annat man behöver?

Vi pratar såklart om tid. Ge bort tid i form av en almanacka i julklapp!

3 personliga julklappar


Oavsett om det handlar om att planera sin tid, att spara tid eller att hitta tidsluckor så brukar en kalender göra susen. Hos oss hittar du flera olika kalendrar att slå in i paketen, och ger en klapp som hjälper personen att strukturera upp dagarna och hitta tiden man inte trodde fanns.

Dessutom kan du skapa en riktigt personlig present genom att själv designa både hur omslaget och insidan ska se ut för att passa den lyckliga julklapps-mottagaren!

 • En klassisk almanacka
  Designa en riktig klassiker som kommer att styra upp personens liv i upp till 13 månader framöver. Här kan du göra hur många anpassningar som helst för att skräddarsy almanackan, som namn och bild på framsidan, veckolayout och mycket annat.

  Är presenten till den kreativa själen, den kalkylerande budgetexperten eller den som alltid vill ha snyggt och rent? Missa inte att du också kan välja på massa olika temasidor. Designa en almanacka!

 • En robust systemkalender
  En systemkalender kommer aldrig att gå ur tiden, och dessutom är den otroligt läcker. Precis som för almanackan skräddarsyr du framsida & inlaga själv, samt väljer en layout, timplan, temasidor, färger och mycket mer.

  Vilken är personens favoritfärg? Matcha systemkalenderns inlaga med en ringpärm i en härlig kulör. Inlagan till systemkalendern passar också i en A5 Filofax-pärm. Skapa en systemkalender!

 • Väggalmanackan – den perfekta julklappen för familjen
  Om du är på jakt efter en julklapp till den lilla eller stora familjen så är en väggalmanacka en superbra present. Skapa en kolumn för varje familjemedlem, lägg till en bild på varje person och lägg in deras födelsedagar. Gör en väggalmanacka!


En uppslagen systemkalender framför ett bort med fika

Ge bort ett personligt presentkort i julklapp


Nog för att det kan vara svårt med julklappar, men det är ju lite extra svårt att fixa en till den där personen som helst vill bestämma allting själv. Men självklart kan den också få en personlig present. Köp ett presentkort och låt personen designa sin julklapps-kalender helt själv!


KÖP PRESENTKORT


Ett presentkort i julklapp, är inte det tråkigt? Nej tvärtom tycker vi, det är ju win-win! Du får ge en personlig present som garanterat kommer uppskattas, och den lycklige mottagaren får vara med och bestämma hur julklappen ska se ut.

En fotokalender och fem inslagna paket framför en kakelugn där en brasa brinner

Fotokalendern – en extra betydelsefull julklapp


Att ge något extra personligt är väl så nära den perfekta julklappen som det går? Ge bort minnen, drömmar och glädje och designa en Fotokalender!

Här kan du samla dina egna bilder på barnen, bilder från semestern eller en blandning av bilder som du vet att den som ska få julklappen kommer uppskatta. Du väljer både bild till framsidan, alla månader och designar hur inlagan ska se ut.

Du hjälper alltså både till med att styra upp planeringen OCH ger något fint att titta på under tiden. Fotokalendern är en julklapp som verkligen kommer att bli både personlig och otroligt uppskattad.


TILL FOTOKALENDERN

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me - Juli 2024

Ljuva juli är här, och självklart ska det synas även i din almanacka. Planera juli, sommaren somrigaste månad med oss!

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Omdömen på Trustpilot