start / Tips & Tricks / Mood & habit trackers: Så funkar de

Att spåra sina vanor och humör är kul och enormt tillfredsställande! Lär dig hur man gör här och ladda ner en self-care journal samtidigt!

Mood & habit trackers: Så funkar de

Att spåra sina vanor och humör är kul och enormt tillfredsställande! Lär dig hur man gör här och ladda ner en self-care journal samtidigt!

#Freebies #InspirationFå saker är så tillfredställande som en riktigt bra tracker! Om du har spenderat lite tid med oss tidigare så vet du redan hur mycket vi älskar att tracka, eller spåra, olika vanor - man kan ju spåra allt! Vattenintag, sockerfria dagar, sovtimmar per natt, träningspass, ja vad som helst egentligen.

Man kan även spåra sitt humör under en månads tid, och det är här det börjar bli spännande. För om du trackar dina vanor under en månads tid och även ditt humör under samma period kan du med största sannolikhet dra samband mellan just dina vanor och ditt mående. Vad kommer du få för nya insikter om dig själv denna månad?


Vi har massor av olika trackers att välja som temasidor längst bak i almanackan eller i din Mixbok.
I den här artikeln kan du läsa lite mer om dem, och ladda ner några utvalda favoriter för att prova själv!

Nyligen släppte vi några nya temasidor med fokus på vane- och humörspårning samt self-care. Du kanske redan hunnit kika på dem? Du hittar alla dessa sidor i steg 6 när du skapar en almanacka, eller i steg två om du designar en Mixbok.

SKAPA ALMANACKA MED TRACKERS


Här kan du läsa lite mer om de nya sidorna Habit & Mood Tracker och Self-care Journal. Missa inte att ladda ner freebien här nedanför så att du enkelt kan göra self-care till en vana i vardagen!


SELF-CARE JOURNAL
Vill du ha ett verktyg för att kunna se om och hur du tar hand om dig själv? Skriv en kort rad om vad du gjort för att ta hand om dig själv idag, och sätt ett kryss i de kategorier du tycker stämmer in på aktiviteterna/det du hittat på. Efter en månad kan du se om du ofta missar ett specifikt område och får på så sätt en bra överblick och chans till att förändra det.

LADDA NER SELF-CARE JOURNALHABIT & MOOD TRACKER
Vill du skaffa dig en djupare förståelse för hur din hälsa och dina vanor hänger ihop så kan det här vara sidor för dig! På vänstersidan använder du tracker-schemat för att logga dina vanor, t.ex. vilka dagar du motionerar eller har sovit tillräckligt. Det kan vara både bra och dåliga vanor som du har i din vardag och vill få lite koll på.

På högersidan fyller du i cirkelschemat, dag för dag, med färger som visar hur du har mått. När en månad har gått kan du betrakta ditt uppslag och se om vissa vanor och hänger ihop med hur du har mått under samma tid. Kanske hittar du dåliga samband som du vill förändra, kanske ser du positiva mönster som du vill förstärka?

Lycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

Så här skapar du en systemkalender - Video

En 100% anpassad obunden inlaga + tjusig ringpärm = en personlig systemkalender! Läs hur du skapar en här.

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Läsårsöversikt 22/23 - Freebie

Än så länge är vi mitt uppe i sommar och semester, men en ny termin och ett nytt läsår närmar sig med stormsteg! Med det kommer mycket härligt att se fram emot; nya lärdomar, utmaningar, upplevelser och framgångar. Och med hjälp av vår nedladdningsbara läsårsöversikt kan du redan nu börja planera och strukturera kommande terminer!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.