Tips & tricks
Följ med när underbara Corinne (@Studyrella) visar oss hur hon pimpar och dekorerar en vecka i sin Personliga Almanacka™. 💞

Pimpa ditt veckouppslag med @Studyrella

Följ med när underbara Corinne (@Studyrella) visar oss hur hon pimpar och dekorerar en vecka i sin Personliga Almanacka™. 💞

#InspirationVår vän Corinne, som lägger upp underbara bilder på sina pimpade almanackor och veckouppslag på sitt Instagramkonto @Studyrella, är här för att säga hej. Idag kommer hon att gå igenom och visa hur hon brukar tänka när hon ska dekorera sin almanacka. Självklart använder hon sig av våra klistermärken och i kombination med hennes vackra handstil kan detta inte bli annat än succé!


Hej! Jag heter Corinne. 😊

Jag studerar på ett universitet i Singapore och i hela tre år har jag använt mig av Personlig Almanacka™. När terminen drar igång brukar mitt schema vara väldigt hektiskt så jag älskar verkligen att man kan välja själv hur ens almanacka ska se ut.

Låt mig visa en liten del av min almanacka och hur jag använder den för att planera mina dagar.


Ju mer jag använder och pimpar min almanacka, desto mer älskar jag den. Helst vill jag öppna den hela tiden för att beundra mina fina veckouppslag.

Designa din almanacka här!


De tillbehör som finns att köpa till, är inte bara superfina, utan de hjälper en verkligen i den dagliga planeringen också!


Jag älskar klistermärkena eftersom de finns i så otroligt många härliga färgkombinationer och uppsättningar. De gör att planeringen blir så mycket roligare och man vill använda de överallt! Fördelen är att de faktiskt är funktionella också. Med hjälp av dessa kan du bland annat varje vecka skriva ner dina att-göra-listor eller kom ihåg-listor.


Jag har valt att använda mig av två olika moduler i veckouppslaget, och jag älskar verkligen dessa! Den ena är Veckans Att Göra och den andra är Rutor där jag varje vecka skriver ett nytt inspirerande citat.


Mitt sista tips till dig är att du ska känna dig fri att göra vad du vill med just din almanacka! Det finns inga rätt, fel eller regler i hur man ska eller inte ska göra. Använd hur mycket klistermärken och färgglada pennor du vill, och hitta ditt eget personliga sätt att pimpa din almanacka på!

Klicka här för att designa din alldeles egna Personliga Almanacka™!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot