Tips & tricks
Påsken är här och vad passar bättre än att koppla av med ett gäng freebies i form av målarsidor för dig och ett par pyssel för barnen? Ladda upp för ett härligt påskfirande genom att färglägga och vara kreativ!

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken är här och vad passar bättre än att koppla av med ett gäng freebies i form av målarsidor för dig och ett par pyssel för barnen? Ladda upp för ett härligt påskfirande genom att färglägga och vara kreativ!

#Freebies #DIY & PysselPåsken närmar sig och vi hoppas att du får njuta av lite ledighet, oavsett var du bor eller vad du jobbar med. Kanske behöver du lite extra inspiration till påskpyssel och avkoppling inför denna ledighet? Vi har löst det!


Att pyssla innebär ju så många gånger att man får försvinna in i sin alldeles egna lilla värld och låta sin kreativa sida uttrycka sig. Det är som om tid och rum försvinner!

Visste du att vi har ett helt gäng slutsidor du kan använda till just detta? Välj mellan bl.a. sudoku, trackers, blanka eller prickade sidor, och inte minst våra otroligt populära målarbokssidor.

DESIGNA EN ALMANACKA HÄR!


Nu kan du ladda ner gratis målarbokssidor här nedan, gjorda av Emelie Lidehäll Öberg (@lidehalloberg), Hanna Karlzon & Kristina Hultkrantz. Kul va?

DESIGNA EN MIXBOK HÄR!


Vet du om att det finns något som kallas mindful colouring och att du med hjälp av det kan förbättra din mentala hälsa? Du tränar ditt sinne att släppa alla andra tankar och det dämpar även oro och stress. Dessutom är detta verktyg en klockren hjälp när man behöver en paus från skärmar. Läs mer om mindful colouring här!
Vi färglägger med dessa färgpennor från Stabilo!

Vad vore ens påsken utan en liten gåva? Här nedan har vi samlat ihop ett helt gäng målarbokssidor du kan ladda ner helt gratis och pyssla med under ledigheten. Det finns även ett par roliga påskpyssel för barnen, så att ni kan vara kreativa tillsammans!

MÅLARBILD: Goals, Dreams, Plans
MÅLARBILD: All Day
MÅLARBILD: All Week
MÅLARBILD: Mandala
MÅLARBILD: Leaves
MÅLARBILD: Balloon
MÅLARBILD: Beautiful People
MÅLARBILD: Flower Frame
MÅLARBILD: Bloom for You
MÅLARBILD: Under the Sea
MÅLARBILD: Unexpectedly

BARNPYSSEL: Finn 7 Fel
BARNPYSSEL: Måla Figurer


Glad påsk & lycka till med pysslet!

Pssst! Behöver du mer påskpyssel? Här finns en guide till hur du gör snygga servettvikningar inför påsk, och här finns en DIY på söta små kartongdjur.

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me - Juli 2024

Ljuva juli är här, och självklart ska det synas även i din almanacka. Planera juli, sommaren somrigaste månad med oss!

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Omdömen på Trustpilot