start / Tips & Tricks / Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken ser ut att bli annorlunda även i år, men vi hoppas att du i alla fall får njuta av lite ledighet och tid med dina närmaste. I så fall kan du passa på att pyssla – här finns freebies i form av målarsidor för dig och ett par pysselaktiviteter för barnen! Perfekt avkoppling i påsk och dessutom en boost för din mentala hälsa!

#Freebies #RoligtPåskveckan är här och vi hoppas att du får njuta av lite ledighet, oavsett var du bor eller vad du jobbar med. Kanske är det svårt att veta vad man kan hitta på eftersom påsken även i år ser annorlunda ut för oss alla. Vi får helt enkelt försöka göra det bästa vi kan av det – kanske ta en gofika utomhus i vårvärmen, gå en långpromenad i solen eller anordna en mysig pysselstund inomhus med barnen.


Att pyssla innebär ju så många gånger att man får försvinna in i sin alldeles egna lilla värld och låta sin kreativa sida uttrycka sig. Det är som om tid och rum försvinner!

Visste du att vi har ett helt gäng slutsidor du kan använda till just detta? Välj mellan bl.a. sudoku, trackers, blanka eller prickade sidor, och inte minst våra otroligt populära målarbokssidor.


Med jämna mellanrum byter vi dessutom ut och fräschar upp målarboksslutsidorna du kan välja till din almanacka och Mixbok™. De två otroligt duktiga konstnärerna Emelie Lidehäll Öberg (@lidehalloberg) och Hanna Karlzon (@hannakarlzon) har skapat dessa fantastiska bilder!

Designa en egen Personlig Almanacka™ eller Mixbok™ här!


Vet du om att det finns något som kallas mindful colouring och att du med hjälp av det kan förbättra din mentala hälsa? Du tränar ditt sinne att släppa alla andra tankar och det dämpar även oro och stress. Dessutom är detta verktyg en klockren hjälp när man behöver en paus från skärmar. Läs mer om mindful colouring här!
Vi färglägger med dessa färgpennor från Stabilo!

Vad vore ens påsken utan en liten gåva? Här nedan har vi samlat ihop ett helt gäng målarbokssidor du kan ladda ner helt gratis och pyssla med under ledigheten. Det finns även ett par roliga påskpyssel för barnen, så att ni kan vara kreativa tillsammans!

MÅLARBILD: All Day
MÅLARBILD: All Week
MÅLARBILD: Mandala
MÅLARBILD: Leaves
MÅLARBILD: Balloon
MÅLARBILD: Beautiful People
MÅLARBILD: Flower Frame
MÅLARBILD: Bloom for You
MÅLARBILD: Under the Sea
MÅLARBILD: Unexpectedly

BARNPYSSEL: Finn 7 Fel
BARNPYSSEL: Måla Figurer

Glad påsk & lycka till med pysslet!

Pssst! Behöver du mer påskpyssel? Här är en rolig guide till hur du skapar söta små kartongdjur.


Vår blogg: Tips & Tricks

Hur du använder våra 12 olika trackers - Guide + Freebies

Visste du att man kan spåra sina vanor för att se hur de påverkar humöret? Mood tracking och habit tracking, brukar man kalla detta. Genom att använda en så kallad habit tracker tillsammans med en mood tracker kan du se mönstren i ditt beteende och förstå sambandet till ditt mående. Här går vi igenom våra 12 olika trackers, eller loggar, så att du enkelt kan komma igång och använda dem på ett roligt sätt. Dessutom finns ett gäng freebies som du inte får missa!

Att våga byta bana mitt i livet - Karins berättelse

Karin som är en av våra fantastiska kunder berättar om hur hon vågade förändra hela sin vardag och testa nåt nytt. Längtar du efter att ta steget mot att följa din dröm? Läs Karins berättelse och bli inspirerad!

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken ser ut att bli annorlunda även i år, men vi hoppas att du i alla fall får njuta av lite ledighet och tid med dina närmaste. I så fall kan du passa på att pyssla – här finns freebies i form av målarsidor för dig och ett par pysselaktiviteter för barnen! Perfekt avkoppling i påsk och dessutom en boost för din mentala hälsa!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.