start / Tips & Tricks / Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken är här och vad passar bättre än att koppla av med ett gäng freebies i form av målarsidor för dig och ett par pyssel för barnen? Ladda upp för ett härligt påskfirande genom att färglägga och vara kreativ!

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken är här och vad passar bättre än att koppla av med ett gäng freebies i form av målarsidor för dig och ett par pyssel för barnen? Ladda upp för ett härligt påskfirande genom att färglägga och vara kreativ!

#Freebies #RoligtPåsken närmar sig och vi hoppas att du får njuta av lite ledighet, oavsett var du bor eller vad du jobbar med. Kanske behöver du lite extra inspiration till påskpyssel och avkoppling inför denna ledighet? Vi har löst det!


Att pyssla innebär ju så många gånger att man får försvinna in i sin alldeles egna lilla värld och låta sin kreativa sida uttrycka sig. Det är som om tid och rum försvinner!

Visste du att vi har ett helt gäng slutsidor du kan använda till just detta? Välj mellan bl.a. sudoku, trackers, blanka eller prickade sidor, och inte minst våra otroligt populära målarbokssidor.

DESIGNA EN ALMANACKA HÄR!


Med jämna mellanrum byter vi dessutom ut och fräschar upp målarboksslutsidorna du kan välja till din almanacka och Mixbok™. Just nu kan du lägga till målarbokssidor skapade av Maria Trolle (@maria_trolle), Hanna Karlzon (@hannakarlzon) & Kristina Hultkrantz (@emmakisstina).

Dessutom kan du ladda ner gratis målarbokssidor här nedan, gjorda av Emelie Lidehäll Öberg (@lidehalloberg), Hanna Karlzon & Kristina Hultkrantz. Kul va?

DESIGNA EN MIXBOK HÄR!


Vet du om att det finns något som kallas mindful colouring och att du med hjälp av det kan förbättra din mentala hälsa? Du tränar ditt sinne att släppa alla andra tankar och det dämpar även oro och stress. Dessutom är detta verktyg en klockren hjälp när man behöver en paus från skärmar. Läs mer om mindful colouring här!


Vi färglägger med dessa färgpennor från Stabilo!

Vad vore ens påsken utan en liten gåva? Här nedan har vi samlat ihop ett helt gäng målarbokssidor du kan ladda ner helt gratis och pyssla med under ledigheten. Det finns även ett par roliga påskpyssel för barnen, så att ni kan vara kreativa tillsammans!

MÅLARBILD: Goals, Dreams, Plans
MÅLARBILD: All Day
MÅLARBILD: All Week
MÅLARBILD: Mandala
MÅLARBILD: Leaves
MÅLARBILD: Balloon
MÅLARBILD: Beautiful People
MÅLARBILD: Flower Frame
MÅLARBILD: Bloom for You
MÅLARBILD: Under the Sea
MÅLARBILD: Unexpectedly

BARNPYSSEL: Finn 7 Fel
BARNPYSSEL: Måla Figurer


Glad påsk & lycka till med pysslet!

Pssst! Behöver du mer påskpyssel? Här finns en guide till hur du gör snygga servettvikningar inför påsk, och här finns en DIY på söta små kartongdjur.

Vår blogg: Tips & Tricks

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Illustratören Angelica Lucaci om skapande & mental hälsa

Kreativitet, skapande & mental hälsa – vad har dem gemensamt egentligen? Läs vår intervju med illustratören Angelica Lucaci (@hejnum) som kom att handla om självkritiskhet, mental hälsa och våra nya temasidor Fyll med mönster som vi tagit fram i samarbete med henne.

Journaling på 3 sätt - Återkoppla med ditt inre

Vad är egentligen skillnaden på att skriva dagbok och hålla på med journaling? Och varför är detta än idag ett så bra verktyg för att återkoppla till sitt inre? Här förklarar vi fördelarna med dagböcker, ger tips på nya sätt att skriva på och boostar din inspiration och motivation till journaling. Häng på!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.