start / Tips & Tricks / Året som gått - reflektionsmall

2022 närmar sig sitt slut och 2023 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

Året som gått - reflektionsmall

2022 närmar sig sitt slut och 2023 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

#Freebies #PlaneringÄnnu ett år är snart till ända och vi alla kan nog hålla med om att även detta år varit speciellt och utmanande på många olika plan. Men med utmaningar kommer även utveckling!


Ta en stund och fundera över vad som hänt under 2022. Vad är du nöjd med och tacksam för? Vad har du lärt dig och vad var det bästa med året? Finns det nåt du vill göra annorlunda under 2023? Ladda ner vår reflektionsmall och för att redan nu sätta ton och fokus för ett nytt år!

LADDA NER MALL


Att reflektera över saker innebär att du aktivt styr ditt liv och dina tankar, och bestämmer hur du vill forma din vardag och ditt liv. När du tar beslut kring vad som får följa med in i ett nytt år och inte, så formar du också din framtid. Det kan låta stort och klyschigt, men det är sant, och det behöver faktiskt inte vara så svårt!

REFLEKTIONSMALL HÄR


Om du vill bära med dig temasidan Årsreflektion hela året, kan du självklart lägga till den i slutet av din almanacka eller systemkalender.

DESIGNA ALMANACKA

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me – december 2022

Planera årets sista månad med oss och avsluta 2022 på topp!

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Sätt mål för 2023

Ladda ner målsättningsmallen Månadens mål och få hjälp att uppnå dina mål - varje månad under hela 2023!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.