Tips & tricks
2023 närmar sig sitt slut och 2024 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

Året som gått - reflektionsmall

2023 närmar sig sitt slut och 2024 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

#Freebies #PlaneringSå lägger vi snart 2023 bakom oss och välkomnar 2024. Hur har ditt 2023 varit? 365 dagar är en lång tid, och kanske behöver du sätta dig ner en stund och fundera över vad som hänt under det senaste året för att kunna svara på frågan.

För genom att summera och reflektera över hur året varit kan du lära dig av de bra och mindre bra bitarna. Är det något du behöver förändra, vill göra mer eller mindre av? Ta med dig allt du lärt dig under 2023 för att göra 2024 ännu bättre!

Reflektera med mallen Detta är mitt år


Så, ta en stund och fundera över vad som hänt under 2023. Vilken låt gick på repeat i dina öron och vilket är ditt bästa minne? Reflektionsmallen Detta är mitt år är en lättsam mall där du kan sammanfatta ditt år på ett roligt sätt. Här kan du samla dina bästa filmer & serier och fundera över vad du spenderat tid, kärlek och pengar på.

Ta en stund och reflektera över året, eller i alla fall sakerna du minns!


HÄMTA DETTA ÄR MITT ÅR


Årsreflektionen Detta är mitt år, utskriven och ifylld

3 fördelar med att reflektera över det gångna året


Att reflektera över sitt år har många bra fördelar. Till exempel:

 • Det skapar självkännedom - Genom att reflektera över dina handlingar och beslut under det senaste året kan du få en djupare förståelse för ditt eget beteende och vad som motiverar dig. Att jobba för att bli mer självmedveten är ett bra sätt att utvecklas som person.

 • Du lär av dina erfarenheter - Att fundera över dina handlingar och dess resultat ger värdefulla insikter om vad som fungerade bra och mindre bra i olika situationer. Denna kunskap kan hjälpa dig att fatta mer genomtänkta beslut i framtiden.

 • Du blir bättre på att planera dina mål – Nådde du inte ett uppsatt mål under 2023? Genom att fundera över anledningen så kan du planera och sätta upp mer nåbara mål under det kommande året. Kanske var dina mål helt enkelt för orealistiska?


 • Reflektionsmallen Året som gått, utskriven och ifylld

  Gratis mall för året som gått


  Vad är du nöjd med och tacksam för? Vad har du lärt dig och vad var det bästa med året? Finns det nåt du vill göra annorlunda under 2024? Ladda ner vår reflektionsmall och för att sätta ton och fokus för det nya året!

  LADDA NER ÅRSREFLEKTIONEN


  Att reflektera över saker innebär att du aktivt styr ditt liv och dina tankar, och bestämmer hur du vill forma din vardag och ditt liv. När du tar beslut kring vad som får följa med in i ett nytt år och inte, så formar du också din framtid. Det kan låta stort och klyschigt, men det är sant, och det behöver faktiskt inte vara så svårt!

  Psst! Om du vill bära med dig temasidan Årsreflektion hela året, kan du självklart lägga till den i slutet av din almanacka eller systemkalender.


  DESIGNA ALMANACKA

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot