Tips & tricks
Skapa en fotokalender med egna bilder! Ge bort en fotokalender i present, eller njut av dina egna foton medans du planerar livet med hjälp av månadsöversikten.

Så gör du en fotokalender med egna bilder

Skapa en fotokalender med egna bilder! Ge bort en fotokalender i present, eller njut av dina egna foton medans du planerar livet med hjälp av månadsöversikten.

#Planering #Inspiration #Guider och Tips”Kan man beställa en fotokalender hos Personlig Almanacka?”, är en fråga som vi fått många gånger. Och äntligen är svaret JA! Nu kan du designa en personlig fotokalender där du lägger in dina egna bilder att njuta av månad för månad. Samtidigt får du också en bra överblick över månadens planering i månadsöversikterna.

En fotokalender är både en fin inredningsdetalj i ditt hem och en riktigt bra present till någon som redan har allt, en kär familjemedlem eller personen som bor alldeles för långt bort.


GÖR EN FOTOKALENDER


Gör en personlig fotokalender med månadsöversikt


Fotokalendern kommer i storlek A4, och varje uppslag rymmer både din bild samt en översikt över månaden. Du kan lägga in en bild per månad – alltså har du möjlighet att njuta av hela tolv egna favoritbilder. Vill du ha bilder med olika årstider, bilder på din familj, eller något annat motiv? Det är helt upp till dig!

Förutom att du kan gotta dig med egna foton så är fotoalmanackan både den stora och den lilla familjens bästa vän. Månadsöversikten gör det enkelt att få en bra överblick över hela månaden och vad som redan är planerat eller kan planeras in.

För framförhållning är ett väldigt bra knep för att minska vardagens jäktande och flängande! Häng upp din fotokalender på väggen hemma så att alla kan se – och vara delaktiga i - månadens aktiviteter, möten, skjutsningar/lämningar, semestrar och middagar.

En fotokalender med bild på en familj

Designa fotokalenderns omslag


När du gör din personliga fotokalender får du inte bara välja hur insidan ska se ut – du får självklart också designa framsidan. Här väljer du vilket foto som ska omfamna årets kalender, och om det ska täcka hela framsidan eller en del av den. Du kan också välja bland olika typsnitt, färger och om du vill ha en, två eller tre rader med text. I fotokalendern finns det upp till 10 möjliga designer för omslaget beroende på hur du vill placera ditt foto och din text.

Omslaget är gjort av samma papper som vi använder till våra andra almanackor. Alltså ett lite tjockare papper med en något glansig yta, som ger ett stabilt omslag till kalendern. Dina bilder inuti i fotokalendern trycks i sin tur på 150 g papper med halvmatt finish, och det här pappret är valt med extra omsorg. Det är både behagligt att skriva på och ger samtidigt lyster åt dina bilder. En finfin kombination tycker vi!


Händer som håller i en fotokalender med en bild på två barn

När du beställer en fotokalender…


… Får du också:

  • Välja språk på inlagan

  • Välja startmånad

  • Möjlighet att lägga in personliga datum

Personliga datum är faktiskt en funktion som vi är lite extra stolta över. För det är många viktiga händelser och födelsedagar som INTE har glömts bort tack vare dem. På tal om födelsedagar, har du ofta svårt att komma på vad du ska ge bort i present? Beställ en fotokalender att ge bort!

Ett litet barn som ger en fotokalender i julklapp till sin mormor

Fotokalendern – den perfekta presenten


Funderar du på vad du ska ge för julklappar till dina nära och kära? Eller har du någon i din närhet som fyller år, men har ingen aning om vad du ska ge? Fotokalendern är både en perfekt födelsedagspresent och en klassisk julklappskalender. För eftersom du själv bestämmer vilken startmånad du vill ha så kan du ge bort den som present året runt.

En fotokalender är också en väldigt personlig present som du kan anpassa helt efter den lycklige mottagaren. Ge bort en fotoalmanacka i present till mormor eller farmor med bilder på barnbarnen, en fotokalender med minnen till din bästa vän, eller kanske en med bilder från senaste semestern till din partner. ”Familjen Strandberg”, ”God jul farmor” eller ”Grattis älskling” – vad vill du skriva på framsidan?

Designa en fotokalender för 2024 idag!


BESTÄLL FOTOKALENDER

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot