start / Tips & Tricks / Samlingsartikel: Våra 11 bästa planeringstips!

Älskade höst med nystart och vardag! Men hur får man ihop alla delar i livet, och hur får man tiden att räcka till? Här har vi samlat våra bästa planeringstips på ett och samma ställe, så att du kan planera för en härlig vardag och en lyckad höst!

Samlingsartikel: Våra 11 bästa planeringstips!

Älskade höst med nystart och vardag! Men hur får man ihop alla delar i livet, och hur får man tiden att räcka till? Här har vi samlat våra bästa planeringstips på ett och samma ställe, så att du kan planera för en härlig vardag och en lyckad höst!

#Freebies #PlaneringHär på Personlig Almanacka™ tycker vi att planering är det bästa som finns - det är ju svaret på nästan ALLT i livet! Har du för mycket att göra? Har du för lite tid? Har du fler än dig själv att hålla reda på? Vi kan lova dig att det här går att lösa med lite smart planering!

En tydlig struktur, god prioritering och lite flexibilitet, och du kommer att lyckas med det mesta du företar dig. Här nedan har vi samlat alla våra artiklar som handlar om time management och planering inom olika områden av livet. Läs, lär och dra nytta av alla dessa toppentips för en lyckad höst!

---

TIPS PÅ HUR DU OPTIMERAR DIN TID

Så mycket att göra, men så lite tid? Lär dig fokusera, prioritera och göra städningen rolig (eller i alla fall mindre jobbig) med dessa tips på hur du optimerar din tid! Här kan du titta på våra 7 olika videor som visar hur du kan få massa saker gjort!


STUDIETIPS FRÅN VÅRA VÄNNER

Vi har samlat ett gäng av våra vänner som just nu studerar. Vad passar då bättre än att ge dig deras absolut bästa studietips så att du kan studera ännu bättre och mer effektivt! Läs mer här.


PLANERA DAGEN MED EISENHOWER-MATRISEN

Vissa siffror säger att över 40% av alla saker folk skriver på sin att göra-lista förblir ogjorda. Grejer som säkert är viktiga, men kanske inte brådskande. Lösningen? Eisenhower-matrisen! Här kan du titta på vår instruktionsvideo och läsa mer om hur du använder den!


PLANERA VECKANS MATSEDEL OCH UPPTÄCK HABIT TRACKERS + FREEBIE

Med våra supersmidiga slutsidor för menyplanering kan du enkelt lägga upp ett rullande schema för middagarna, och på det viset slippa ännu ett stressmoment i vardagen. Läs mer, ladda ner och testa vår meal planner här!

JAG BEHÖVER EN ALMANACKA!ATT SÄTTA ETT SMART MÅL. GUIDE + MALL

Vad är ett SMART mål, och hur sätter man ett sånt? Vi fräschar upp minnet tillsammans och ser hur ett SMART-mål kan hjälpa dig att uppnå dina drömmar! Se till att ladda ner vår mall också för en flygande start. Läs mer här.


5 TIPS FÖR EN SUNDARE ARBETSDAG

I början av ett läsår kan det vara bra att fundera på vilka goda vanor man kan lägga till för en sund vardag. Här får du flera tips att applicera på din arbetsdag - för en mer hållbar och hälsosam livsstil.


STUDENTALMANACKA – PLANERA DINA STUDIER MED DESSA 5 TIPS!

Ett nytt läsår drar snart igång och med det kommer en vardag fylld av plugg. För att få ihop och strukturera upp vardagen har vår kollega listat upp sina 5 bästa studietips för att vara så effektiv som möjligt. Du hittar tipsen här!

JAG VILL HA EN STUDENTALMANACKA!KOLL PÅ EKONOMIN MED VÅRA ENKLA BUDGET-SLUTSIDOR

Behöver du få bättre koll på hur du spenderar dina pengar? Stämmer din planerade budget överens med dina verkliga utgifter? Med dessa slutsidor får du en bra överblick på ett enkelt och smidigt sätt. Läs mer här!


MENINGSFULLA MÅL – 5 PRAKTISKA STEG

Att sätta upp mål som är i linje med ens hjärta kräver lite extra eftertanke och är inte alltid det enklaste. Här hjälper vi dig att komma fram till mål som faktiskt betyder något, och ger dig några enkla tips som kan motivera och inspirera dig till att fortsätta sträva mot att nå dina mål. Häng med på vår lilla målsättningsresa här!


RÄDDA VECKANS ALLA MIDDAGAR MED DIN MIXBOK™ & SMARTA STICKY NOTES

Tillsammans med våra briljanta tillbehör sticky notes, Stuck on You, och en Mixbok™ full av klockrena slutsidor kommer middagsplaneringen att gå enklare än någonsin. Här berättar vi hur dessa hjältar kommer underlätta ditt vardagsliv och varför det från och med nu blir enklare än någonsin att äta gott, hälsosamt och varierat. Häng med!

DESIGNA EN MIXBOK™ HÄR!VISION BOARDS – VISUALISERA DINA DRÖMMAR & UPPNÅ DINA MÅL!

Längtar du efter en förändring i livet och att äntligen kunna nå de där målen som du så länge strävat efter? Testa att skapa en vision board! Pysseldrottningen @mrsmara lär dig hur du enkelt kan göra ett inspirerande collage som hjälper dig att visualisera dina önskningar. Läs mer här!

---

Med alla dessa smarta planeringstips tror och hoppas vi att du får en fantastisk start på nya läsåret och kan gå tillbaka till vardag och rutiner med motivation och glädje! Lycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

En väggalmanacka som rymmer hela familjen - 4 smarta hacks

Har du ett gäng mini-människor att ta hand om och hålla koll på hemma? Läs hur en anpassad familjekalender kan hjälpa dig att blir en fena på organisation och trolla bort en massa vardagsstress samtidigt!

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Personlig almanacka för 2023

Vilken almanacka för 2023 passar dig bäst? Personifiera en systemkalender som du sätter in i en snygg ringpärm, eller designa en skräddarsydd personlig almanacka. Läs mer om våra kalendrar för 2023 här!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.