start / Tips & Tricks / Self-Care Bingo - Freebie

Self-Care Bingo - Freebie

Ibland behöver man få tänka lite extra på sig själv. På vad man gillar, vad man vill ha och vad man behöver.

Därför har vi knåpat ihop ett fint Self-Care Bingo till dig! Så oavsett om du behöver sova ut helt skuldfritt en onsdag morgon eller kleta på en hemmagjord ansiktsmask mitt på dan för att komma ner i varv, se till att du denna vecka prioriterar dig själv. Vår freebie väntar på dig på vår Tips & Tricks-sida här nedan.

#Mindfulness #FreebiesIbland behöver man få tänka lite extra på sig själv. På vad man gillar, vad man vill ha och vad man behöver.

Därför har vi knåpat ihop ett fint Self-Care Bingo till dig!Så oavsett om du behöver sova ut helt skuldfritt en onsdag morgon eller kleta på en hemmagjord ansiktsmask mitt på dan för att komma ner i varv, se till att du denna vecka prioriterar dig själv.

Vår freebie väntar på dig! Här kan du ladda ner den.


Vår blogg: Tips & Tricks

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Maj är månaden för Mental Health Awareness och det vill vi ta vara på genom att samla alla våra resurser kring ämnet i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och du, glöm inte att ladda ner alla våra freebies som finns i de olika artiklarna!

Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Den skickliga illustratören och letteringkonstnären Sabine Fuchs (@schonschoen_cgn) har designat fyra nya bilder som du nu kan använda som omslag till din almanacka eller Mixbok™ och matchande wallpapers du kan ladda ner och pimpa din mobil med. I denna intervju får du lära känna Sabine lite bättre och läsa om hur hennes kreativa resa började och varifrån hon hämtar sin inspiration.

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.