start / Tips & Tricks / Self-Care Bingo - Freebie

Self-Care Bingo - Freebie

Ibland behöver man få tänka lite extra på sig själv. På vad man gillar, vad man vill ha och vad man behöver.

Därför har vi knåpat ihop ett fint Self-Care Bingo till dig! Så oavsett om du behöver sova ut helt skuldfritt en onsdag morgon eller kleta på en hemmagjord ansiktsmask mitt på dan för att komma ner i varv, se till att du denna vecka prioriterar dig själv. Vår freebie väntar på dig på vår Tips & Tricks-sida här nedan.

#Mindfulness #FreebiesIbland behöver man få tänka lite extra på sig själv. På vad man gillar, vad man vill ha och vad man behöver.

Därför har vi knåpat ihop ett fint Self-Care Bingo till dig!Så oavsett om du behöver sova ut helt skuldfritt en onsdag morgon eller kleta på en hemmagjord ansiktsmask mitt på dan för att komma ner i varv, se till att du denna vecka prioriterar dig själv.

Vår freebie väntar på dig! Här kan du ladda ner den.


Vår blogg: Tips & Tricks

VÅR MIXBOK™ - hur du gör en egen episk Mixbok™!

Vad får man om man mixar en personlig almanackas slutsidor med en anteckningsbok? En Mixbok, såklart! Sätt ihop ditt eget block med våra snygga, formgivna sidor för allt mellan himmel och jord. Välj vilken storlek som passar dig bäst och mixa loss!

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Vi har samlat alla våra resurser kring mental hälsa i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och glöm inte att ladda ner alla olika freebies!

Samlingsartikel: Våra bullet journal-resurser

Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.