Tips & tricks
Semester och sommarlov behöver inte betyda att kolan segar ihop helt och hållet. Ladda ner vårt underhållnings-kit och håll hjärnan i trim under sommaren! 🧠

Semester-kit för hjärnan

Semester och sommarlov behöver inte betyda att kolan segar ihop helt och hållet. Ladda ner vårt underhållnings-kit och håll hjärnan i trim under sommaren! 🧠

#Freebies #DIY & PysselSå här i semester- och sommarlovstider vill vi skicka dig ett litet underhållnings-kit för hjärnan!

Och eftersom både höger och vänster hjärnhalvor behöver kärlek, har vi slängt in nåt som stimulerar båda sidorna.

Men, vilken hjärnhalva identifierar du dig mest med? Testa dig själv genom att läsa vidare här!


Är du en sån som gärna detaljplanerar och överanalyserar? Testa att färglägga våra härliga målarbokssidor för att släppa fram högra hjärnhalvan lite mer! Dessa fina illustrationer är gjorda av Sofie Björkgren-Näse, (@fialottajanssondesign), Emelie Lidehäll Öberg (@lidehalloberg), och Anna Sohlberg. Och visst vet du väl att du kan välja till dem som slutsidor på din almanacka, eller ha en hel drös av dem i din Mixbok™?

MÅLARBILD: ALL DAY
MÅLARBILD: ALL WEEK
MÅLARBILD: UNDER THE SEA
MÅLARBILD: MANDALA


Behöver du nåt att färglägga med? Här hittar du våra nya fina färgpennor från Stabilo!


Men om du istället identifierar dig med en mer intuitiv och impulsiv personlighet, kan du testa att engagera din vänstra hjärnhalva med våra trevliga sudoku-sidor.

SUDOKU 1
SUDOKU 2

Vill du prova på att teckna en kul krumelur på under en minut ska du titta på våra korta doodle-filmer, skapade i samarbete med konstnären Kimi, aka @kitoremi. Så enkla att även barnen kan göra dem!
Se våra andra 10 doodle-videor med gulliga blommor och växter här.

Trevlig sommar, och glöm inte att visa upp ditt hjärn-kit och almanacka på Instagram med taggen #personligalmanacka!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot