start / Tips & Tricks / Stor penn-guide: Tester och tips från experten!

Stor penn-guide: Tester och tips från experten!

Lettering-konstnären Sofie Björkgren-Näse (@fialottajanssondesign) har gjort några videor som visar hur våra sprillans nya pennor ser ut och hur du på bästa sätt kan använda dessa till lettering. Här får du veta mer om de nya pennorna och du kan dessutom ladda ner vår freebie som hjälper dig att utveckla din brush-pen-teknik. Häng med på denna lilla tutorial/guide och hitta din nya favoritpenna!

#Tips #Freebies

Kanske har du sett vår tidigare videokurs Lettering för Nybörjare som vi gjort tillsammans med bokstavskonstnären Sofie Björkgren-Näse (@fialottajanssondesign). Denna fantastiska guide visar hur du på ett smidigt och enkelt sätt kan bli riktigt duktig på lettering och lägger en bra grund för ditt textande.

Nu har vi dessutom lanserat ett gäng underbara nya pennor som kommer ta din lettering och ditt skrivande, dekorerande och planerande till en helt ny nivå! För med hjälp av dessa godingar kommer din almanacka och Mixbok™ att GLÄNSA!

Jag villhöver nya pennor!


...och på tal om att glänsa! Uni Signo Broad i metallic adderar bokstavligen både glitter, glamour och guldkant till din vardag. Dessa underbara och lätthanterliga pennor kan du använda till att fylla i trackers, planera dina veckor extra snyggt eller skriva fina grattis-kort med.


De finns i 10(!) underbara färger, så gränsen för allt vackert du kan tänkas skapa med dem är nästintill oändlig. Dessutom är de vattenfasta och har dokument- och ljusäkta pigmentbläck.Med Uni Pin Fine Line kan du skapa fantastiska skisser och tekniska ritningar, och självklart fungerar de minst lika bra till att skriva med i din almanacka, Mixbok™, bujo eller till lettering.


Fiberspetsen bidrar till en härlig känsla när man skriver och vi tror att detta kan komma att bli din nya favoritpenna! Finns i fyra färger: svart, mörkgrå, ljusgrå och sepia.Uni Pin Brushpen är en vattenbaserad fiberpenna av högsta kvalitet! En brushpen har en penselspets som ger en snygg effekt när du skriver, bara genom att ändra trycket på penselspetsen. Man brukar kalla det för brush lettering.


En brushpen passar också perfekt till kalligrafiskrift, att skriva fint i almanackan med, eller för alla oss som älskar bujo och lettering. Dessutom är den vattenfast och finns i fyra snygga färger: svart, mörkgrå, ljusgrå och sepia.


Sofies främsta experttips för att bli duktig på lettering är att just ÖVA. Därför har hon tagit fram en guide med övningsstenciler till dig, så att du kan öva brush lettering hemma, en bokstav i taget. Med denna som hjälp kommer du snart att vara ett riktigt lettering-proffs!

Ladda ner Guide + Övningsstenciler här!

Vår blogg: Tips & Tricks

VÅR MIXBOK™ - hur du gör en egen episk Mixbok™!

Vad får man om man mixar en personlig almanackas slutsidor med en anteckningsbok? En Mixbok, såklart! Sätt ihop ditt eget block med våra snygga, formgivna sidor för allt mellan himmel och jord. Välj vilken storlek som passar dig bäst och mixa loss!

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Vi har samlat alla våra resurser kring mental hälsa i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och glöm inte att ladda ner alla olika freebies!

Samlingsartikel: Våra bullet journal-resurser

Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.