Tips & tricks
Ta hjälp av almanackan för att strukturera din studiedag så att du pluggar smartare, inte hårdare! Läs våra topp 3 tips nedan.

Strukturera studierna i almanackan: våra topp 3 tips

Ta hjälp av almanackan för att strukturera din studiedag så att du pluggar smartare, inte hårdare! Läs våra topp 3 tips nedan.

#Planering #InspirationBörjar du plugga eller går du tillbaka till studierna den här terminen kommer de här tipsen nedan hjälpa dig att skapa ett ramverk för dina dagar, med hjälp av din almanacka och lite praktiska planeringsprylar.


PLUGGA BARA EN TIMME
Va, bara en timme?! Ja, åt gången i alla fall! Långa studiemaraton brukar inte vara optimalt för lärandet, så vill du att det du pluggar verkligen ska fastna ska du satsa på att skriva in 1-timmesblock i almanackan. Sen tar du en liten paus, sträcker på benen och luftar hjärnan - och kanske kör några 1-timmesblock till efter det! Det fiffiga med att planera dina studier i 1-timmesblock är också att det gör det lättare att klämma in en liten studietimme även under stressigare dagar.

LÄS MER: Planera pluggandet i din personliga almanacka


SATSA PÅ STICKY NOTES
Är du lite av en perfektionist, som gärna slipper kladd och klotter i almanackan? Testa våra klisterlappar, Stuck on You! Rafsa ner läsning, läxor och annat på en lapp som du enkelt lyfter över till relevant vecka. När du är klar med dina to do’s kan du slänga lappen och pilla dit en ny med uppdaterade uppgifter för resten av veckan.

SE ALLA STICKY NOTES


Visste du det här? Du kan parkera dina sticky notes där det passar i din almanacka genom att sätta fast dem i spiralen.

HITTA DE PERFEKTA PENNORNA
Olika pennor har olika användningsområden. Nedan kan du kika våra topp 3 pennor för en lyckad studievardag: överstrykningspennor, kulspetspennor med suddbart bläck och fina fineliners.


Överstrykningspenna - Zebra Mildliner Brush
Zebras läckra överstrykningspennor Mildliner Brush är lika smarta som snygga. Pennan är fiffigt försedd med två spetsar: Väljer du penselspetsen kan du skapa snygga brush lettering-rubriker i dina föreläsningsanteckningar eller veckouppslag i almanackan. Vill du ha en klassisk överstrykningspenna använder du tuschspetsen istället. Finns i 5-pack i tre olika färgkombinationer.


Överstrykningspenna - Stabilo Boss Mini
Jordens gulligaste överstrykningspennor kommer i ett 6-pack från Stabilo. Lyft fram viktiga stycken i kurslitteraturen och dina egna studynotes eller highlighta viktiga datum och händelser i din almanacka med dessa pastellpennor i behändigt miniformat.

SE ÖVERSTRYKNINGSPENNOR


Kulspetspenna med raderbart bläck - Frixion
Den nästintill kultförklarade FriXion-pennan med raderbart bläck finns i 10 färger och är som gjord för att användas i almanackan och till anteckningar! Ändrade planer? Skrivfel? Nemas problemas - det är bara att sudda och skriva igen.

Kulspetspenna med raderbart bläck - Change of Heart
Change of Heart-pennorna, även de med raderbart bläck, passar superbra till anteckningar och ger en städad look i dina block. Dessa kulspetspennor är väldigt lika Frixions men lite billigare, och det brukar vara bra när man är student!

SE PENNOR MED SUDDBART BLÄCKFineliner Stabilo .88 ❤️ ritschabloner
Klassikerna från Stabilo, älskade av generationer av studenter! De härliga färgerna gör vilka lektionsanteckningar som helst gladare och den tunna spetsen gör att de funkar extra bra tillsammans med våra schabloner. Win-win!KÖP FINELINERS

KÖP SCHABLONER

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot