Tips & tricks
Ladda ner målsättningsmallen <i>Månadens mål</i> och få hjälp att uppnå dina mål - varje månad under hela 2024!

Sätt mål för 2024

Ladda ner målsättningsmallen Månadens mål och få hjälp att uppnå dina mål - varje månad under hela 2024!

#Freebies #OrganiseraAtt nå sina mål kan ibland kännas avlägset och ouppnåeligt. Men varje litet steg du tar för att komma framåt gör skillnad!


LADDA NER MÅNADENS MÅL


Vi vet att det kan vara svårt att veta var man ska börja, och just därför har vi tagit fram en målsättningsmall till dig. Den är baserad på vår temasida Månadens mål som hjälper dig att skriva upp tre konkreta saker du vill uppnå under en månad, samt vilka prioriteringar och första steg du behöver ta för att nå dit.


När en månad passerat är det dags att följa upp hur det gått, och självklart ska du belöna dig själv för lyckade resultat!

MÅNADENS MÅL HÄR


Denna sida kan du skriva ut om och om igen och samla på ett och samma ställe, för att sedan kunna blicka tillbaka på ett helt år fyllt av saker du klarat av och uppnått. Tänk så spännande att se var du befinner dig vid samma tidpunkt nästa år!

Du kan förstås också välja Månadens mål som temasida längst bak i din almanacka eller systemkalender om du vill.

SKAPA ALMANACKA HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot