start / Tips & Tricks / Upplev våren med oss – Spring Bucket List Freebie

Upplev våren med oss – Spring Bucket List Freebie

Årets version av vår Spring Bucket List är äntligen här! Ladda ner och gör dig redo för allt skoj som finns att göra på våren!

#Tips #FreebiesVåren närmar sig äntligen och ingen är gladare än vi! För visst är det ändå nåt alldeles speciellt med våren, du vet, soliga dagar, fåglar som kvittrar, solfräknar på näsan... Listan kan göras lång!


Och för att komma ihåg allt skoj som går att hitta på nu när värmen förhoppningsvis gör entré och vårblommorna tittar upp ur jorden, har vi tagit fram en Spring Bucket List! Vi tror och hoppas att den kommer pigga upp vardagen för dig och att du blir inspirerad till att ta vara på våren och allt den har att erbjuda!

Ladda hem denna freebie, skriv ut och sätt den nånstans där du ser den varje dag, t.ex. vid skrivbordet eller på kylskåpet. På så sätt blir du hela tiden påmind om allt skoj du kan hitta på i vår!


TIPS: Har du en Personlig Almanacka™ i A5-storlek? Då kan du ställa in din skrivare på att skriva ut 2 sidor på ett A4-ark. På det viset kommer du att ha 2 exemplar av Spring Bucket List - en för dig själv (som du kan ha i plastfickan i almanackan) och en att dela med din bästis!

LADDA NER MIN SPRING BUCKET LIST

Pssst! Du har väl inte missat förra årets Spring Bucket List? Ladda hem den också, så har du massvis med roliga våraktiviteter att underhålla dig med i vår!

Vår blogg: Tips & Tricks

DIY: Höstig ljuslykta - Freebie

Pimpa ditt skrivbord med vårt mysiga höstpyssel – ett träd som du klipper ut och sätter fast på en ljusslykta, och som sedan ger en mysig skugga på väggen.

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

Experten tipsar: Så styr du upp din ekonomi

Stina är vår skickliga ekonomichef som älskar allt som har med siffror, statistik & Excel att göra. Här ger hon dig sina bästa tips gällande ekonomi och sparande!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.