start / Tips & Tricks / Upplev våren med oss – Spring Bucket List Freebie

Upplev våren med oss – Spring Bucket List Freebie

Årets version av vår Spring Bucket List är äntligen här! Ladda ner och gör dig redo för allt skoj som finns att göra på våren!

#Tips #FreebiesVåren närmar sig äntligen och ingen är gladare än vi! För visst är det ändå nåt alldeles speciellt med våren, du vet, soliga dagar, fåglar som kvittrar, solfräknar på näsan... Listan kan göras lång!


Och för att komma ihåg allt skoj som går att hitta på nu när värmen förhoppningsvis gör entré och vårblommorna tittar upp ur jorden, har vi tagit fram en Spring Bucket List! Vi tror och hoppas att den kommer pigga upp vardagen för dig och att du blir inspirerad till att ta vara på våren och allt den har att erbjuda!

Ladda hem denna freebie, skriv ut och sätt den nånstans där du ser den varje dag, t.ex. vid skrivbordet eller på kylskåpet. På så sätt blir du hela tiden påmind om allt skoj du kan hitta på i vår!


TIPS: Har du en Personlig Almanacka™ i A5-storlek? Då kan du ställa in din skrivare på att skriva ut 2 sidor på ett A4-ark. På det viset kommer du att ha 2 exemplar av Spring Bucket List - en för dig själv (som du kan ha i plastfickan i almanackan) och en att dela med din bästis!

LADDA NER MIN SPRING BUCKET LIST

Pssst! Du har väl inte missat förra årets Spring Bucket List? Ladda hem den också, så har du massvis med roliga våraktiviteter att underhålla dig med i vår!

Vår blogg: Tips & Tricks

Hur du använder våra 12 olika trackers - Guide + Freebies

Visste du att man kan spåra sina vanor för att se hur de påverkar humöret? Mood tracking och habit tracking, brukar man kalla detta. Genom att använda en så kallad habit tracker tillsammans med en mood tracker kan du se mönstren i ditt beteende och förstå sambandet till ditt mående. Här går vi igenom våra 12 olika trackers, eller loggar, så att du enkelt kan komma igång och använda dem på ett roligt sätt. Dessutom finns ett gäng freebies som du inte får missa!

Att våga byta bana mitt i livet - Karins berättelse

Karin som är en av våra fantastiska kunder berättar om hur hon vågade förändra hela sin vardag och testa nåt nytt. Längtar du efter att ta steget mot att följa din dröm? Läs Karins berättelse och bli inspirerad!

Påskpyssla hemma med oss! + Freebies

Påsken ser ut att bli annorlunda även i år, men vi hoppas att du i alla fall får njuta av lite ledighet och tid med dina närmaste. I så fall kan du passa på att pyssla – här finns freebies i form av målarsidor för dig och ett par pysselaktiviteter för barnen! Perfekt avkoppling i påsk och dessutom en boost för din mentala hälsa!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.