Tips & tricks
Årets version av vår Spring Bucket List är äntligen här! Ladda ner och gör dig redo för allt skoj som finns att göra på våren!

Upplev våren med oss – Spring Bucket List Freebie

Årets version av vår Spring Bucket List är äntligen här! Ladda ner och gör dig redo för allt skoj som finns att göra på våren!

#Bullet Journaling #FreebiesVåren närmar sig äntligen och ingen är gladare än vi! För visst är det ändå nåt alldeles speciellt med våren, du vet, soliga dagar, fåglar som kvittrar, solfräknar på näsan... Listan kan göras lång!

Nedladdnindsbar Spring Bucket List från Personlig Almanacka
Och för att komma ihåg allt skoj som går att hitta på nu när värmen förhoppningsvis gör entré och vårblommorna tittar upp ur jorden, har vi tagit fram en Spring Bucket List! Vi tror och hoppas att den kommer pigga upp vardagen för dig och att du blir inspirerad till att ta vara på våren och allt den har att erbjuda!

Ladda hem denna freebie, skriv ut och sätt den nånstans där du ser den varje dag, t.ex. vid skrivbordet eller på kylskåpet. På så sätt blir du hela tiden påmind om allt skoj du kan hitta på i vår!

Närbild på en nedladdningsbar Spring Bucket List från Personlig Almanacka><br />
<br><br />
<b><i>TIPS:</b> Har du vår Almanacka i A5-storlek? Då kan du ställa in din skrivare på att skriva ut 2 sidor på ett A4-ark. På det viset kommer du att ha 2 exemplar av Spring Bucket List - en för dig själv (som du kan ha i plastfickan i almanackan) och en att dela med din bästis!</i><br />
<br />
<center><a href=LADDA NER MIN SPRING BUCKET LIST

Pssst! Du har väl inte missat förra årets Spring Bucket List? Ladda hem den också, så har du massvis med roliga våraktiviteter att underhålla dig med i vår!

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me - Juli 2024

Ljuva juli är här, och självklart ska det synas även i din almanacka. Planera juli, sommaren somrigaste månad med oss!

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Omdömen på Trustpilot