Tips & tricks

start / Tips & Tricks / VÅR MIXBOK™ - hur du gör en egen episk Mixbok™!

Vad får man om man mixar en personlig almanackas slutsidor med en anteckningsbok? En Mixbok, såklart! Sätt ihop ditt eget block med våra snygga, formgivna sidor för allt mellan himmel och jord. Välj vilken storlek som passar dig bäst och mixa loss!

VÅR MIXBOK™ - hur du gör en egen episk Mixbok™!

Vad får man om man mixar en personlig almanackas slutsidor med en anteckningsbok? En Mixbok, såklart! Sätt ihop ditt eget block med våra snygga, formgivna sidor för allt mellan himmel och jord. Välj vilken storlek som passar dig bäst och mixa loss!

#Inspiration #GuiderDu har väl inte missat vår allra senaste tillägg till planeringsfamiljen - vår sprillans nya Mixbok™! Vad är det som är så bra med denna då, kanske du undrar? Jo! En Mixbok™ är lite som en påse lördagsgodis - du får välja och vraka mellan alla olika slutsidor och sätta ihop dina favoriter till en helt egen, personifierad bok. Du kanske älskar habit trackers och blandar upp dem med ett gäng veckomenyer och målarsidor, och sedan avslutar med några budgetsidor. Du får välja prick vad du vill ha, och bara du sätter gränserna!


Förmodligen känner du igen de olika slutsidorna från almanackan. Så varför har vi tagit fram en Mixbok™ då? Jo, för att göra dig och alla andra planeringsvänner glada - den här produkten har nämligen våra kunder frågat och längtat efter under en lång tid! Ni har velat välja fler slutsidor än det som får plats i en personlig almanacka, och i Mixbokens upp till 160 sidor får du äntligen plats med allt du vill ha! Mixboken och din personliga almanacka är helt enkelt bästisar.

När du designar din Mixbok™ väljer du först vilken storlek du vill ha, därefter vad som ska få pryda ditt omslag och sen är det dags för det roligaste - att designa inlagan! Här är kan du mixa och matcha hur mycket du vill - det är helt enkelt upp till dig att välja vilka sidor du gillar bäst och hur du vill kombinera dessa.

Designa din Mixbok™ här!Får vi lov att föreslå några trevliga kombinationer till din Mixbok™? Valet är helt och hållet ditt såklart, men se detta som lite inspo!


Är du en person som älskar att fantisera om kommande händelser, att skapa och vara kreativ? Kanske är du en riktig konstnärssjäl med stor fantasi, som dagdrömmer gärna och ofta, och helst slipper allt vad rutiner heter.Isåfall tror vi att en perfekt kombo och härlig blandning av slutsidor till din Mixbok™ är Målarbokssidor, Travel, Punkt-rutor och Blanka sidor. Här kan du låta tankarna och drömmarna flöda utan stopp, din kreativitet får boostas och din inspiration fyllas på.


Eller så är du precis tvärtom! Du är en rutinmänniska, älskar vardagen med allt vad den innebär och innehåller, och tycker om att ständigt utvecklas på alla områden.Isåfall tror vi att en Mixbok™ full av Trackers, Sudoku, Elevsidor och Goals & Mind är perfekt för dig! Här kan du få koll på dina vanor och planera din vardag in i minsta detalj, och samtidigt få en överblick på din utveckling.

JAG VILL GÖRA EN MIXBOK™Är du en som älskar kontroll och business? Det bästa du vet är kalkyler, excelark, struktur och administration?Varför inte då fylla din Mixbok™ med Budget, Lärarsidor och Rutat papper? Skapa bästa möjliga förutsättningen för att få stenkoll på allt i ditt liv!


Oavsett vem du är och vad du tycker om så tror vi att Mixboken kommer att komplettera din almanacka perfekt och sätta guldkant på din vardag, så testa att mixa din egen idag!

Vår blogg: Tips & Tricks

Året som gått - reflektionsmall

2022 närmar sig sitt slut och 2023 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

Plan with me - December 2023

Snön knarrar under fötterna och doften av lussekatter fyller luften. December är här - Planera årets mysigaste månad med oss!

Köpa julklapp till nån som redan har allt?

Vad ger man i julklapp till den som redan har allt? Mer tid i form av en personlig kalender såklart! Designa presenten själv eller klicka hem ett presentkort.

Omdömen på Trustpilot