start / Tips & Tricks / Våra favoritmoduler - en guidad tur!

Våra favoritmoduler - en guidad tur!

Häng med på en guidad tur genom modulernas mångsidiga värld tillsammans med Ebba, Shirin, Daniel och alla de andra på kontoret! Kanske hittar du din nästa favorit? 🍋

#Planering #Inspiration #OrganisationVisste du att vi har hela 18 olika moduler du kan välja och vraka mellan? Javisst!

Och eftersom de är lite okända trots att de är så bra tänkte vi presentera våra egna favoriter för dig!


Shirin är från Sundsvall. Hon gillar skogen, att skratta jättehögt och sin modul, Veckans Målarbild. Hon ser inte sig själv som särskilt konstnärlig, och det är just därför modulen passar henne. Varje vecka får hon en ny krumelur att fylla med färg - opretentiös konst och färgterapi för vanligt folk helt enkelt!


Julia är från Kalifornien. Hon älskar cupcakes, memes och sin Pepp-modul. För vad gör dagen bättre än en Triple Chocolate Mudcake Cupcake? Jo, nån som säger ”Du kan visst!” på 52 olika sätt, varje dag under ett helt år. Pepp-modulen är Julias livscoach.


Sara är från Bolivia. Hon gillar tveksamma dans-moves, har ett milt avokadoberoende och kan inte leva utan sin Veckans Middagar-modul. Mitt i livet med 3 små pojkar ser Sara måltidsplanering som det smartaste sättet att hjälpa familjen att äta bra mat under en knökad vecka med jobb, skola och aktiviteter. Att menyplanering dessutom minimerar kostnader och matsvinn är ju bara toppen!

Vill du ha ytterligare ett life-hack för familjen? Då ska du testa att göra en väggalmanacka där allt och alla får plats, och lägga till en extra kolumn för bara måltidsplanering. Sååå bra!!!


Daniel är också från Bolivia. Han gillar pappaskämt, sin 3D-printer och sin Veckans Träning-modul. Ok, han kanske inte är nästa Ussain Bolt precis, men han gillar att sticka ut på en liten joggingtur då och då under veckan. För att hålla motivationen uppe planerar han sina pass och skriver upp resultaten i sin Tränings-modul. När fredagkväll kommer kan han njuta av grillchips i soffan med gott samvete. Ingen orsak, Daniel!


Vanessa är från Tyskland. Hon gillar ordning och reda, hemmagjord müsli och sin Att göra-modul. För tro det eller ej, i den kan hon släppa loss! Druckit kaffe idag? CHECK. Kollat tre avsnitt av New Girl? CHECK. Dansat loss till pojkbandet Fives Everybody Get Up? CHECK. Vanessas Att göra-lista är helt enkelt en Må Toppen-lista!


Ebba är från Skärplinge. Hon gillar en sprakande brasa, att sjunga i stämmor och sin Inget-modul. Inget...blev det fel nu? kanske du undrar. Nädå, Inget-modulen är till för den som, likt Ebba, gillar ett litet blankt hörn där man kan skriva ner precis vad man vill, när man vill, utan att begränsas av mallar eller linjer. Bara du och Inget. Som Ebba själv uttrycker det: Kognitiv frihet - i en modul!


Björn är från Norge. Han gillar siffror, Manchester United och sin Veckans Kurva-modul. Varför då? Jo, för att hålla koll på livet är Björns grej. Mjäkig måndag? Håll koll på det. Knackig cash-flow? Vi håller ett öga på det. Stressig söndag? Skriv in det med (säkert nåt att göra med fotbollsresultaten...). Veckans Kurva-modulen är just det man ska välja om man gillar att nörda ner sig i siffror och trender som om ingen såg på. Lugnt Björn, vi kollar bort!

Hoppas du känner att du har bättre kläm på modulerna nu. Här kan du kolla hur de kan se ut i din egen almanacka - du hittar dem på steg 3 i desingprocessen.


Vår blogg: Tips & Tricks

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Maj är månaden för Mental Health Awareness och det vill vi ta vara på genom att samla alla våra resurser kring ämnet i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och du, glöm inte att ladda ner alla våra freebies som finns i de olika artiklarna!

Nya wallpapers och omslagsbilder av illustratören Sabine Fuchs

Den skickliga illustratören och letteringkonstnären Sabine Fuchs (@schonschoen_cgn) har designat fyra nya bilder som du nu kan använda som omslag till din almanacka eller Mixbok™ och matchande wallpapers du kan ladda ner och pimpa din mobil med. I denna intervju får du lära känna Sabine lite bättre och läsa om hur hennes kreativa resa började och varifrån hon hämtar sin inspiration.

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.