Tips & tricks

start / Tips & Tricks / En månad av tacksamhet - FREEBIE

Tacksamhet har visat sig boosta vår mentala hälsa & välmående. Skapa en daglig tacksamhetsvana med hjälp av vår nedladdningsbara freebie!

En månad av tacksamhet - FREEBIE

Tacksamhet har visat sig boosta vår mentala hälsa & välmående. Skapa en daglig tacksamhetsvana med hjälp av vår nedladdningsbara freebie!

#FreebiesKom igång med en enkel tacksamhetsvana med hjälp av den här veckans praktiska freebie: vår Tacksamhetsutmaning. Den här påminner och hjälper dig att under en månads tid uttrycka din tacksamhet för olika personer, saker och händelser.

LADDA NER DIN TACKSAMHETSUTMANING HÄRAnvänd den dagliga puffen till att fylla i något du är tacksam för under varje tema. Antingen skriver du ner bara några få ord, eller så använder du den till att fördjupa dig i de olika ämnena i din dagbok.


Visste du att du kan lägga till sidor i din personliga almanacka som hjälper dig med mindfulness i vardagen? Vi har temasidor för dagbok, tacksamhet, habit trackers, self-care och mycket mer! Utforska alla temasidor i steg 6 när du skapar en almanacka, eller skapa en hel Må bra-bok i en Mixbok!

SKAPA MIN ALMANACKA HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

10 saker att spåra i en habit tracker

Vad är en habit tracker och hur använder man en? Vad kan man tracka? Här får du svaren och 10 konkreta förslag på saker att spåra i din habit tracker!

Bokför dina pengar i en kassabok – gratis freebie

Undrar du också var alla pengar tar vägen? Ladda ner en gratis kassabok som freebie, skriv upp dina inkomster & utgifter och börja bokföra dina pengar idag!

Omdömen på Trustpilot