start / Tips & Tricks / En månad av tacksamhet - FREEBIE

Tacksamhet har visat sig boosta vår mentala hälsa & välmående. Skapa en daglig tacksamhetsvana med hjälp av vår nedladdningsbara freebie!

En månad av tacksamhet - FREEBIE

Tacksamhet har visat sig boosta vår mentala hälsa & välmående. Skapa en daglig tacksamhetsvana med hjälp av vår nedladdningsbara freebie!

#FreebiesKom igång med en enkel tacksamhetsvana med hjälp av den här veckans praktiska freebie: vår Tacksamhetsutmaning. Den här påminner och hjälper dig att under en månads tid uttrycka din tacksamhet för olika personer, saker och händelser.

LADDA NER DIN TACKSAMHETSUTMANING HÄRAnvänd den dagliga puffen till att fylla i något du är tacksam för under varje tema. Antingen skriver du ner bara några få ord, eller så använder du den till att fördjupa dig i de olika ämnena i din dagbok.


Visste du att du kan lägga till sidor i din personliga almanacka som hjälper dig med mindfulness i vardagen? Vi har temasidor för dagbok, tacksamhet, habit trackers, self-care och mycket mer! Utforska alla temasidor i steg 6 när du skapar en almanacka, eller skapa en hel Må bra-bok i en Mixbok!

SKAPA MIN ALMANACKA HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me – december 2022

Planera årets sista månad med oss och avsluta 2022 på topp!

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Sätt mål för 2023

Ladda ner målsättningsmallen Månadens mål och få hjälp att uppnå dina mål - varje månad under hela 2023!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.