Här hittar du tips och idéer för att planera, organisera och strukturera vardagen lite smartare - och mycket roligare! Kika runt bland våra tutorials, videokurser, artiklar och freebies, och bli inspirerad.
Välkommen!

start / Tips & Tricks / #PLANERING

Måltidsplanera med oss och spara på både pengar och miljö!

Tycker du som vi, att det är svårt att komma på vad man ska äta till middag vecka ut och vecka in? Att inspirationen liksom inte vill samarbeta när man ska skriva den där inköpslistan? Vi har lösningen! Planera veckomenyn och matbudgeten med våra smarta slutsidor och spara på både pengar och miljö! Häng på så berättar vi hur!

Få koll på din ekonomi med oss - FREEBIE

Vi är mitt inne i det som brukar kallas för årets fattigaste månad. Här ger vi dig våra bästa tips och verktyg så att januari istället blir månaden då du får stenkoll på din budget. Kika på våra budgetsidor och spararsidor att lägga till din almanacka eller Mixbok™ så får du koll på ekonomin under 2021!

Rädda veckans alla middagar med din Mixbok™ & smarta Sticky Notes

Tillsammans med våra briljanta tillbehör sticky notes, Stuck on You och en Mixbok™ full av klockrena slutsidor kommer middagsplaneringen att gå enklare än någonsin. Här berättar vi hur dessa hjältar kommer underlätta ditt vardagsliv och varför det från och med nu blir enklare än någonsin att äta gott, hälsosamt och varierat. Häng med!

Årsöversikt för 2021 - Freebie

Här kommer en gåva till dig från oss: en supersnygg och stilren kalender över hela 2021! Varför inte skriva ut och sätta upp den på väggen, så att du alltid har den lättillgänglig?

Meningsfulla mål för 2021 - 5 praktiska steg

Att sätta upp mål som är i linje med ens hjärta kräver lite extra eftertanke och är inte alltid det enklaste att göra. Här hjälper vi dig att komma fram till mål som faktiskt betyder något, och ger dig några enkla tips som kan motivera och inspirera dig till att fortsätta sträva mot att nå dina mål. Häng med på vår lilla målsättningsresa!

Koll på ekonomin med våra enkla budget-slutsidor

Vill du få lite bättre koll på hur du spenderar dina pengar? Stämmer din planerade budget med dina verkliga utgifter? Få en överblick av din ekonomi enkelt, med våra mallar i budget-slutsidorna.

Visa fler artiklar

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.