Här kan du få en massa matnyttiga tips på allt från hur du planerar din matlista till hur du använder våra klistermärken.

Välkommen!

start / Tips & Tricks

Upplev våren med oss – Spring Bucket List Freebie

Årets version av vår Spring Bucket List är äntligen här! Ladda ner och gör dig redo för allt skoj som finns att göra på våren!

Mobilbakgrunder för 2021

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Måltidsplanera med oss och spara på både pengar och miljö!

Tycker du som vi, att det är svårt att komma på vad man ska äta till middag vecka ut och vecka in? Att inspirationen liksom inte vill samarbeta när man ska skriva den där inköpslistan? Vi har lösningen! Planera veckomenyn och matbudgeten med våra smarta slutsidor och spara på både pengar och miljö! Häng på så berättar vi hur!

Vision boards – visualisera dina drömmar & uppnå dina mål!

Längtar du efter en förändring i livet och att äntligen kunna nå de där målen som du så länge strävat efter? Testa att skapa en vision board! Här lär dig pysseldrottningen @mrsmara hur du enkelt kan göra ett inspirerande collage som hjälper dig att visualisera dina önskningar. Läs mer nedan, och påbörja resan mot din drömvardag!

Få koll på din ekonomi med oss - FREEBIE

Vi är mitt inne i det som brukar kallas för årets fattigaste månad. Här ger vi dig våra bästa tips och verktyg så att januari istället blir månaden då du får stenkoll på din budget. Kika på våra budgetsidor och spararsidor att lägga till din almanacka eller Mixbok™ så får du koll på ekonomin under 2021!

Att följa sina drömmar: Hur en tvåbarnsfamilj bytte pulserande storstad mot naturnära småstadsliv

”Det var inte förrän vi insåg hur fast vi kände oss i det hektiska vardagstempo som Sydney erbjuder som vi bestämde oss för att flytta till Newcastle. Vi ville leva ett enklare och lugnare liv.” Följ med på Katarina, Rully och deras två döttrars resa från det hektiska storstadslivet till småstadslunket vid havet, och bli inspirerad att följa din dröm, du också!

Visa fler artiklar

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.