start / Tips & Tricks / Personliga julklappar med våra juliga etiketter!

Personliga julklappar med våra juliga etiketter!

Julen kryper (läs: springer) sig närmare och mitt i alla förberedelser vill vi ge dig en tidig liten julgåva, nämligen ett gäng underbara julklappsetiketter i olika färger och teman! Ladda ner, skriv ut och fäst dem på dina klappar så kommer du vara kittad och redo för julafton på nolltid!

#Freebies #InspirationJul, jul, strålande jul! Om ynka 2,5 vecka är julafton kommen och än finns det säkert en hel massa som du tänkt hinna förbereda och fixa innan dess, däribland det roligaste och mysigaste av allt – nämligen julklappsinslagningen!


Det bästa är väl ändå att få välja och vraka mellan ett antal olika sorters presentpapper, spendera oändligt med tid på Pinterest för att leta inspiration för hur man ska slå in klapparna och dessutom ta det stora beslutet om vilket färgtema som julklapparna ska ha i år.Oavsett om du, precis som vi, bara ÄLSKAR denna stund av kreativitet, eller om du helst överlåter detta stora ansvar till någon annan, så kommer här våra allra bästa tips för att göra julklappsinslagningen sådär EXTRA mysig och stämningsfull:

1. Sätt på din favoritjulmusik på högsta volym och sjung med!
2. Ladda upp med pepparkakor och skumtomtar, glögg och julmust – ja allt som är juligt och ätbart helt enkelt!
3. Plocka fram de presentpapper och snören du valt ut, samt sax och tejp. Med andra ord, allt du behöver för att slå in klapparna!
4. Njut av att få använda din kreativitet till att göra någon annan glad!

LADDA NER DESIGN 1 HÄR

LADDA NER DESIGN 2 HÄR
...vårt sista (men definitivt inte minsta) tips kommer som en tidig julklapp från oss till dig! Ett gäng superfina julklappsetiketter i olika färger och teman finns att ladda ner här nedanför! Bästa grejen ju!


Skriv ut, fäst dem på dina fina klappar och VIPS så har du fixat en superpersonlig julklapp som är redo att hamna i händerna på någon du håller kär. Visste du att vi även har underbara julklistermärken som matchar etiketterna? Perfekt för att maxa julkänslan, ju!

Lycka till i tomteverkstan!

LADDA NER DESIGN 1 HÄR

LADDA NER DESIGN 2 HÄR

Vår blogg: Tips & Tricks

Enkla men kraftfulla sätt att utöva tacksamhet varje dag

Att leva ett liv med en attityd av tacksamhet är inte alltid så lätt. Även om vi idag vet att det ger positiva effekter på vår mentala hälsa så krävs ibland en liten extra knuff för att komma igång. Här får du några tips på hur du kan bli bättre på att få in mer tacksamhet i vardagen, och dessutom finns en freebie att ladda ner som hjälper dig att komma på något nytt att vara tacksam för varje dag.

En månad av tacksamhet - ladda ner vår Tacksamhets-logg!

Freebie!

Att sätta tydliga mål: guide + arbetsblad

Läs om hur du kan sätta tydligare mål genom att dela in livet i tre huvudområden. Ladda sen ner vår målsättningsmall och fyll i!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.