start / Tips & Tricks / Maxa julstämningen med våra julklistermärken och nedladdningsbara önskelistor!

Maxa julstämningen med våra julklistermärken och nedladdningsbara önskelistor!

Snart är den här, den bästa tiden på året! Vi älskar att vara väl förberedda och med hjälp av våra julklistermärken kan du redan nu maxa julstämningen. Dessutom finns underbara önskelistor i olika storlekar att ladda ner, och de kommer förhoppningsvis underlätta julklappsshoppingen ordentligt för dig!

#Freebies #RoligtDecember närmar sig med stormsteg och snart är den här – the most wonderful time of the year! Tiden när alla fönster pyntas med ljusstakar och stjärnor, doften av saffran och pepparkakor fyller huset och ljudet av julmusik och snö som knarrar under fötterna gör vardagen extra magisk... Det finns så mycket att se fram emot och längta efter, och vi känner oss mer än redo!


Ofta fylls att göra-listan under december månad till bredden och blir lite väl fylld med saker som ska hinnas med innan julafton. Men med hjälp av denna veckans freebie som innehåller ett gäng underbara önskelistor i olika storlekar, kan du i alla fall vara väl förberedd inför julklappsshoppingen.


Be dina nära och kära att fylla sina listor och ge dem tillbaka till dig. På så sätt kommer du att ha stenkoll på vem som önskar sig vad. Dessutom är ju dessa önskelistor typ de sötaste vi sett; håller du inte med? :D


Tomten kom tidigt i år, för på hemsidan finns nu även ett antal nya underbara klistermärkesark med jultema! Pimpa din almanacka eller Mixbok™ med dessa och skapa julstämning för hela december, eller varför inte använda dem tillsammans med önskelistorna? Du väljer själv, och det bästa av allt är att vi tillsammans redan nu kan börja ladda inför julen till 110%!

Ladda ner dina Önskelistor här!


Vår blogg: Tips & Tricks

#Mindfulness #Inspiration

Konsten att sakta ner - denguefeber och livslärdomar från sjuksängen

Läs mer

#Mindfulness #Freebies

Enkla men kraftfulla sätt att utöva tacksamhet varje dag

Läs mer

#Freebies

Mobilbakgrunder för 2020

Läs mer

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.