Tips & tricks
Som student behöver du planera och ha koll på lektioner, tentor och plugg. Vi har skapat den bästa studentalmanackan som passar för ditt studieliv.

5 saker en students almanacka måste ha

Som student behöver du planera och ha koll på lektioner, tentor och plugg. Vi har skapat den bästa studentalmanackan som passar för ditt studieliv.

#Planering #Organisera #Guider och TipsOavsett om du börjar en ny termin med en klass som du känner eller om det är dags för ditt första år på universitetet så kommer du säkert att känna massor av dansande fjärilar som flaxar omkring inne i magen. Du vet, de där små vingarna som mer känns som rotorblad från en helikopter som rör runt inne i bröstkorgen. Det är helt naturligt att vara nervös, men planering kan faktiskt hjälpa till att dämpa nervositeten. För akademisk framgång börjar långt innan du sätter din fot över tröskeln till skolan eller universitetet. Vi vill faktiskt påstå att det börjar med din planering!

TILL STUDENTALMANACKAN


Vi vågar knappt räkna ihop alla studieår som vi tillsammans har på Personlig Almanacka, men vi kan lova att det är mängder! Därför vet vi att det finns några saker som inte är förhandlingsbara när du ska välja den bästa almanackan som passar för studentlivet. Här nedanför listar vi fem funktioner som en almanacka för studenter bara måste ha. Självklart har vi sett till att inkludera alla dessa funktioner i vår Special Edition Studentalmanacka för att skapa den bästa studentalmanackan för dig.

5 funktioner som en almanacka för studenter måste ha


  • En portabel storlek - Din studentalmanacka måste vara lätt och enkel att bära med sig. En almanacka i A5-storlek passar perfekt i väskan och har tillräckligt med utrymme för all din planering och dina anteckningar.

  • Sidor som är skräddarsydda för en students behov – Vi tycker att en bra almanacka för en student ska innehålla så mycket mer än bara veckosidor för planering. Det här är en speciell tid i ditt liv och därför ska du också ha en speciell almanacka. Studentalmanackan är millimeteranpassad för dig som student och här har vi lagt in temasidor som provresultat, läsårsöversikt, linjerade sidor för anteckningar, mallar för ditt schema och mycket annat skoj.

  • Eget omslag – Som student kommer du att använda din almanacka väldigt mycket. Och om du ska titta på den varje dag så vill du ju skapa något du älskar! Till Studentalmanackan har vi valt ett härligt, böljande omslag - men du kan självklart också välja något av våra andra omslag eller ladda upp en egen bild.

  • Anpassning av layout – Alla är vi olika, och därför har vi också olika behov när det kommer till planering och hur vi vill att vår vecka ska se ut. Veckolayouten Best-of-both kommer som standard i vår Studentalmanacka, men du kan såklart välja vilken layout som passar din vardag bäst. Vi har hela 8 olika alternativ att välja mellan!

  • Valfritt tidsschema i veckolayouten - Ibland kan det ju bli lite rörigt med alla lektioner som ska hållas ordning på, och det är viktigt att ha en almanacka där du får full koll på exakta tider. Hos oss kan du välja en personlig timplan och hur tid och klockslag ska visas i din almanacka.

I Studentalmanackan är allt alltså redan klappat och klart för dig som student. Det enda du behöver göra är att välja namn, startmånad och språk på inlagan. Vips så har du en riktigt bra, stöttande vän i pappersformat! I kalendern finns även moduler med peppiga citat för dagar när det känns lite tungt, målarsidor som bjuder in till avkoppling och en massa annat roligt för att sätta lite guldkant på dina dagar i kunskapens korridorer. Det är helt enkelt den bästa Studentalmanackan!


SPANA IN STUDENTALMANACKANMen även fast Studentalmanackan är det bästa valet för dig som studerar, så kan du alltid göra din almanacka ännu bättre med hjälp av tillbehör. Vill du göra det superenkelt för dig själv har vi satt samman ett kit för dig som student, där vi valt ut de tre bästa arken med studentklistermärken och två flerpack med de mest populära pennorna. Flerpacken består av ett 3-pack med Frixion-pennor, våra favoriter vars bläck du kan sudda ut om du ångrar dig, och ett 5-pack med Emott-pennor med de finaste spetsarna. Läs mer om både student-kitet och alla tillbehör för dig som student!


SE STUDENT-KITET

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot