Tips & tricks
Våra temasidor är ett smörgåsbord av möjligheter. Följ med när vi går igenom varje kategori temasidor som vi erbjuder när du designar din almanacka, systemkalender eller Mixbok.

Guide till våra temasidor

Våra temasidor är ett smörgåsbord av möjligheter. Följ med när vi går igenom varje kategori temasidor som vi erbjuder när du designar din almanacka, systemkalender eller Mixbok.

#AlmanacksmanualVisste du att du kan välja och vraka mellan över 70 olika temasidor när du designar din almanacka, systemkalender eller Mixbok? Eftersom det finns så många vill vi gå igenom varje kategori lite mer för att du ska hitta vilka temasidor som passar dig bäst, och säkerligen också några nya favoriter att testa vid nästa beställning!


Kategori: Översikt
Om du gillar att ha koll och planera långt i förväg så är sidorna från denna kategori förmodligen nåt för dig. Här hittar du årsöversikter med olika layouts och designs, och när du designar din Mixbok kan du även välja månadsöversikt här. Dessa sidor ger dig koll på läget-känsla och snabb överblick!


Kategori: Ordning & Reda
Är du en person som ständigt går och plockar undan saker hemma, eller kanske behöver lite hjälp att komma igång med rensningen? Då kommer dessa sidor passa dig perfekt! Välj mellan sidorna Städschema, Storrensa ditt hem eller Organisera ditt hem. Här får du bästa möjliga hjälp och vägledning till att städa och rensa ett område i taget, instruktioner till hur du kan gå till väga och kan bocka av varje del som blir färdigt. Väldigt tillfredsställande att se hur område efter område blir rent och snyggt hemma!

LÄS MER OM STÄDSIDOR + LADDA NER FREEBIEKategori: Health, Goals & Mind
Denna kategori innehåller temasidor som berör ditt välmående på ett eller annat sätt. Här finns sidor som hjälper dig att sätta realistiska mål och ta steg mot att uppnå dem. Eller varför inte fokusera på din fysiska hälsa genom att testa träningssidor tillsammans med måltidsplanering? De kommer hjälpa dig att se till att du får i dig bra och tillräckligt med energi så att du kan prestera på topp i din träning! Kanske behöver du mer mindfulness i vardagen - då är våra sidor Dagens tacksamhet, En rad om dagen, Self-care Journal och Årsreflektion passande för dig. Här kan du skriva ner dina tankar, se över ditt mående, samt reflektera över året som gått.


Kategori: Listor
Listor, kan man ens klara sig utan dem? Det är nästan otänkbart! Hursomhaver - här finns de bästa sidorna samlade för alla listtokiga människor! Välj mellan olika layouts och hitta den som passar ditt listskrivande bäst! Om du dessutom tycker om att ha adresslistor nedskrivna för hand, eller alla namnsdagar samlade i en lista, så finns här perfekta sidor även för dig.


Kategori: Tracker
Här är sidorna för dig som bara älskar att tracka dina vanor och ditt humör och sedan se sambandet mellan dessa. Det finns gott om trackers att välja mellan, så du kan mixa precis som du vill! Kanske är du även en riktig bokmal eller har film och serier som ditt största intresse? Testa i så fall sidorna Böcker att läsa och Filmer & serier där du själv kan recensera det du läst och sett för att sen kunna tipsa vidare när nån frågar.

LÄS MER & LADDA NER GRATIS TRACKERSKategori: Resa
Se hit alla globetrotters! Planerar du en långresa eller vill du kanske minnas din senaste tripp? Dessa olika sidor hjälper dig med allt ifrån att färglägga de länder du besökt, skriva packlistor och to do’s inför en resa, till att samla alla minnen och tankar från dina äventyr på ett och samma ställe.


Kategori: Ekonomi
Pengar och ekonomi kanske inte är allas favoritämne, men på ett eller annat sätt så påverkar det ju var och en. Få hjälp att sätta upp en månadsbudget eller spara pengar på ett lite roligare sätt. Dessa sidor är otroligt populära och älskade av många! Kanske blir det även dina nya favoriter?

Läs också: Så får du en god privatekonomi - 3 tips


Kategori: Elev
Är du student och ägnar dagarna åt långa uppsatsskrivningar med näsan djupt nersjunken i tjocka kurslitteraturer? Här är temasidorna som hjälper dig att få struktur på ditt studentliv och koll på schema, provresultat och läsårets upplägg.

LÄS STUDIETIPSKategori: Lärare
Spenderar du mestadels av dina dagar med att lära ut, planera lektioner och sätta betyg? Heja dig! Vi har tillsammans med lärare tagit fram ett helt gäng lärarsidor för att hjälpa dig i ditt viktiga arbete. Dessa sidor ger dig möjlighet att planera läsåret, hålla koll på ditt schema, skriva ner att göra-listor, samla närvarolista, elevlista och resultat på ett och samma ställe, och mycket mer!


Kategori: Kreativt
För att slappna av och få hjärnan att vila kan det vara skönt att skapa och vara kreativ. Därför har vi samlat ett gäng kreativa sidor som hjälper dig att släppa allt annat för en stund. Vad sägs t.ex. om målarbokssidor, sudoku, One Doodle a Day, Bullet Journal eller
Stick- & virklogg? Här finns nåt för alla!

LÄS MER OM KREATIVA SIDORKategori: Linjerat
Vill du skapa mycket utrymme till anteckningar i din almanacka finns här linjerade, blanka, punkt-rutade och rutiga sidor att använda dig av. Perfekt för dig som gillar att sitta och rita när du pratar i telefon, måla doodles under lektionerna eller bara vill ha
rum för att skriva ner tankar och idéer.

---

Hoppas du har fått lite bättre kläm på alla våra olika temasidor och lite ny inspiration till vad du ska fylla din almanacka eller Mixbok med. Lycka till!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Läsårsöversikt för 24/25 - Freebie

Få full koll på läsåret 24/25 med en snygg kalender i form av en freebie! Skriv ut och sätt upp på väggen, så har du den nära till hands när du behöver.

Omdömen på Trustpilot