Tips & tricks
Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

Samlingsartikel: Våra bullet journal-resurser

Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

#Bullet JournalingBullet journaling har tagit världen med storm med sitt smarta planeringssystem som ändå lyckas rymma massor av kreativitet. Bujo, som det också kallas, är helt enkelt en underbar sammansättning av två världar.

Kika på videon här nedan för att få tips på allt du behöver för att komma igång med bullet journaling - och en massa härlig inspiration på köpet!


Här vägleder vi dig genom grunderna för bullet journalings robusta planeringssystem, och hela vägen till lettering, doodling och habit tracking. Du kommer att kunna kika på video-tutorials, how to-guider, ladda ner freebies och se en massa härliga inspirationsbilder - allt skapat av proffsiga kreatörer och konstnärer världen över. Lycka till, och låt skaparglädjen flöda!


SÅ GÖR DU EN BULLET JOURNAL I DIN MIXBOK™ - STOR BILDGUIDE
Bullet journaling har den senaste tiden blivit ett populärt sätt att planera och organisera sin vardag på ett kreativt sätt. I den här guiden visar vi dig, med hjälp av Julia Strycek (@somekind.art), steg för steg hur du enkelt kan skapa din egen bullet journal i en Mixbok™.


STOR PENNGUIDE: TESTER OCH TIPS FRÅN EXPERTEN!
Lettering-konstnären Sofie Björkgren-Näse (@fialottajanssondesign) har gjort några videor som visar hur våra fineliners, brushpennor & metallicpennor ser ut och hur du på bästa sätt kan använda dessa till lettering. Du kan dessutom ladda ner vår freebie som hjälper dig att utveckla din brush-pen-teknik. Häng med på denna lilla tutorial/guide och hitta din nya favoritpenna!


LETTERING FÖR NYBÖRJARE - VIDEOKURS
Alla kan lära sig att skriva fint! Med hjälp av lettering-konstnären Sofie Björkgren-Näse blir du guidad steg för steg genom grunderna av detta fantastiska hantverk i vår videokurs som självklart är helt gratis! Titta på alla 5 videor här och börja pimpa din almanacka med roliga bokstavsformer. Titta på alla 5 videor här och börja pimpa din almanacka med roliga bokstavsformer.


GUIDE TILL BULLET JOURNALING - VIDEOKURS
Bullet Journaling finns överallt på sociala medier just nu. Men hur fungerar det? Och är det vägen till ett organiserat och produktivt liv? Titta på vår videokurs som vi gjort tillsammans med Anna Janises här!


FLOWER DOODLES
Lär dig att doodla enkla små växter på mindre än en minut, tillsammans med konstnären @Kitoremi. Klicka här!


PIMPA DITT VECKOUPPSLAG MED @STUDYRELLA
Följ med när underbara Corinne (@Studyrella) visar oss hur hon pimpar och dekorerar en vecka i sin Personliga Almanacka™. Klicka här för att läsa mer.


10 IDÉER TILL ETT BULLET JOURNAL-UPPSLAG
Vår prickade högersida i Best of Both råkar vara perfekt att testa bullet journaling i! Kolla in Nicki och Felicia Montans 10 idéer för ett bujo-uppslag här.


INSPIRATIONSGUIDE TILL VÅR BULLET JOURNAL-ALMANACKA – 10 IDÉER TILL DITT BUJO-UPPSLAG
I denna praktiska guide till vår Bullet Journal-almanacka delar fantastiska Julia Strycek (@somekind.art) med sig av 10 idéer till hur du kan skapa vackra uppslag i din bujo. Gör dig redo för en rejäl inspirations-boost!


INSPIRATIONSGUIDE TILL VÅR BEST OF BOTH-LAYOUT
Eftersom vår ”Best of both”-layout är en av våra mest populära uppslag vill vi ge dig en liten guide till hur du kan välja denna layout till din almanacka och variera designen. Dessutom vill vi bidra med lite inspiration kring hur du på bästa sätt kan använda Best of Both-uppslaget tillsammans med resten av din almanacka. Här kommer ett gäng riktigt bra tips, så häng med!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot