start / Tips & Tricks / Planera pluggandet i din personliga almanacka

Behöver du lite idéer på hur du kan organisera din pluggtid i almanackan? Då ska du läsa våra 3 snabba tips här!

Planera pluggandet i din personliga almanacka

Behöver du lite idéer på hur du kan organisera din pluggtid i almanackan? Då ska du läsa våra 3 snabba tips här!

#Tips #PlaneringNy vecka, nya möjligheter, visst? Men hur kan man organisera sin studietid enkelt och effektivt? Här kan du läsa våra 3 snabba tips på hur du gör just detta i din almanacka!Begränsa studietiden till 1-timmesblock - inga maraton!
Den begränsade tiden kommer hjälpa dig att fokusera bättre, och att hitta och schemalägga korta studieblock även under dina mest hektiska dagar.
Schemalägg pauser och håll dem!
Din hjärna behöver syre för att vara på hugget och behålla det du precis lärt dig. Schemalägg regelbundna pauser och se till att få in rörelse och tid utomhus.
Färgkoda dina ämnen!
Träna hjärnan att identifiera studieämnen baserat på färg. Välj blått för matematik, till exempel, och färgkoda de tider du ska studera matte med just blått. Det är ett härligt sätt att få översikt över vad man behöver plugga när!

Vilket är ditt bästa tips för studieplanering? Tagga oss på sociala medier (@personligalmanacka #personligalmanacka) så kan vi ta del av dina tips!

Vår blogg: Tips & Tricks

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Spara dina minnen i en Mixbok

Livet är fullt av viktiga milstolpar. Ändå är det ofta stunderna däremellan som verkar utgöra livet. Spara ögonblicken i din Mixbok med våra 4 idéer!

Sommarfreebies

Ladda ner fem härliga målarbilder för att sysselsätta stora och små, och gnugga geniknölarna med våra roliga emoji-rebusar!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.