start / Tips & Tricks / Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

#FreebiesVi struntar i att deppa över att mörker och kyla är på ingång, och istället bestämmer vi oss för att göra hösten till nåt mysigt och minnesvärt, eller hur?


Det finns massor av skoj att göra denna tid på året - även om idétorkan ibland kan vara ett faktum. Men du, passa på att njuta av tända ljus, varm choklad eller att utveckla en ny hobby. Unna dig själv lite extra self-care och mysiga stunder, för det är du värd!


Nu kan du ladda ner och skriva ut årets upplaga av vår Fall Bucket List för att maxa hösten fullt ut! Med denna på ditt skrivbord eller i din almanacka påminns du alltid om att det finns en hel massa skojsigt att hitta på.

LADDA NER FALL BUCKET LIST 2021

Vår blogg: Tips & Tricks

Så här skapar du en systemkalender - Video

En 100% anpassad obunden inlaga + tjusig ringpärm = en personlig systemkalender! Läs hur du skapar en här.

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Läsårsöversikt 22/23 - Freebie

Än så länge är vi mitt uppe i sommar och semester, men en ny termin och ett nytt läsår närmar sig med stormsteg! Med det kommer mycket härligt att se fram emot; nya lärdomar, utmaningar, upplevelser och framgångar. Och med hjälp av vår nedladdningsbara läsårsöversikt kan du redan nu börja planera och strukturera kommande terminer!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.