start / Tips & Tricks / Så maxar du hösten!

Så maxar du hösten!

Hösten är vår mysigaste årstid, och med vår Fall Bucket List 2021 får du våra bästa knep på hur du maxar denna underbara säsong!

#FreebiesVi struntar i att deppa över att mörker och kyla är på ingång, och istället bestämmer vi oss för att göra hösten till nåt mysigt och minnesvärt, eller hur?


Det finns massor av skoj att göra denna tid på året - även om idétorkan ibland kan vara ett faktum. Men du, passa på att njuta av tända ljus, varm choklad eller att utveckla en ny hobby. Unna dig själv lite extra self-care och mysiga stunder, för det är du värd!


Nu kan du ladda ner och skriva ut årets upplaga av vår Fall Bucket List för att maxa hösten fullt ut! Med denna på ditt skrivbord eller i din almanacka påminns du alltid om att det finns en hel massa skojsigt att hitta på.

LADDA NER FALL BUCKET LIST 2021

Vår blogg: Tips & Tricks

VÅR MIXBOK™ - hur du gör en egen episk Mixbok™!

Vad får man om man mixar en personlig almanackas slutsidor med en anteckningsbok? En Mixbok, såklart! Sätt ihop ditt eget block med våra snygga, formgivna sidor för allt mellan himmel och jord. Välj vilken storlek som passar dig bäst och mixa loss!

Ta hand om din psykiska hälsa - här är våra gratisresurser

Vi har samlat alla våra resurser kring mental hälsa i en artikel. Läs och lär dig mer om hur du kan ta hand om din mentala hälsa genom bl.a. dagboksskrivande, mindfulness, tacksamhetsutmaningar och målarbokssidor. Och glöm inte att ladda ner alla olika freebies!

Samlingsartikel: Våra bullet journal-resurser

Vill du bli bättre på bullet journaling eller är du nyfiken på att testa? Här finns videor, tutorials & freebies för att hjälpa dig komma igång & utvecklas med bujo!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.