Tips & tricks
Gör det enklare att komma igång med städningen genom att bryta ner den i mindre delar. Ladda ner vår nya freebie Städhjulet och bli ett kom-igång-proffs!

Städa effektivt med ett Städhjul - FREEBIE

Gör det enklare att komma igång med städningen genom att bryta ner den i mindre delar. Ladda ner vår nya freebie Städhjulet och bli ett kom-igång-proffs!

#Freebies #Organisera #Guider och TipsStädning är verkligen ett ämne som kan väcka många känslor inombords. Ibland kan det kännas lätt som en plätt att plocka, röja och organisera – och andra dagar känns det hiskeligt jobbigt att komma igång. Som att den där klädhögen som ligger på golvet i sovrummet egentligen är Mount Everest, att dammråttorna förökar sig i ljusets hastighet eller att den där överfulla jag-lägger-det-här-så-länge-lådan i köket känns som ett hopplöst projekt.

Bara tanken på allt som måste göras kan ibland kännas överväldigande, och kanske slutar det istället med att du skjuter upp städningen lite till.

LADDA NER STÄDHJULET DIREKT


Men, det braiga är ju att du faktiskt inte behöver göra allt på en gång! Att göra en översikt över det som behöver städas är ett bra sätt att bryta ner städningen i mindre delar. Det gör att startsträckan känns både kortare, mer överkomlig och mindre snurrig. Därför har vi tagit fram en riktigt bra hjälp på traven för dig – nämligen städhjulet!

Vår senaste freebie hjälper dig att planera och dela upp städningen i olika områden. På så vis bryter du ner det som behöver göras i mindre moment, där varje del blir en egen tårtbit. Du kan använda städhjulet som en översikt för hela hemmet eller skapa flera olika städhjul för att dela upp olika rum, garaget eller kanske garderoben.
Så använder du Städhjulet


  1. Skriv ner det område som ska städas, till exempel badrummet. Om du ska städa hela ditt hem kan du använda flera städhjul för olika rum eller moment.

  2. Fyll i listan, vilka olika moment behöver du göra? Här uppskattar du hur lång tid som respektive moment kan tänkas ta.

  3. Dela upp hjulet i delar efter städmomenten i din lista. Gör större delar för det som tar längre tid och mindre delar för det som tar kortare tid.

  4. Sätt igång med någon av delarna! När en del är avklarad kan du kryssa av den i listan och färglägga den biten av städhjulet.

Enklare än så blir det inte att komma igång med det som du behöver göra! Belöningen som du får av att checka av städningen är ju faktiskt också himla trevlig. Föreställ dig den pirrande känslan av lättnad och tillfredsställelse när du slipper kliva över den där klädhögen, när hörnen är dammfria och när du faktiskt hittar saker i lådorna. Det finns ju heller inte mycket som slår den fräscha doften av nystädat, eller hur? Gör både livshjulet och städningen lite enklare och skapa ditt eget städhjul idag! Du laddar ner vår freebie här, självklart helt gratis!

SKAPA DITT EGET STÄDHJUL

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot