Tips & tricks
Designa en personlig almanacka eller systemkalender för 2024 och styr upp din planering! Läs mer om hur du skapar en almanacka och systemkalender för 2024 här.

Gör en personlig kalender för 2024

Designa en personlig almanacka eller systemkalender för 2024 och styr upp din planering! Läs mer om hur du skapar en almanacka och systemkalender för 2024 här.

#Planering #Inspiration #Guider och TipsSkapa en personlig almanacka eller systemkalender för 2024! Planering är nyckeln till mycket i livet - men livet ser olika ut beroende på vem du är och vart du befinner dig i det. Hos oss på Personlig Almanacka kan du därför anpassa din almanacka eller systemkalender efter just dina behov. Du designar både omslag och innehåll för att få din kalender att se ut precis som du önskar.

Men vad skulle passa dig bäst för 2024 – en systemkalender eller en almanacka? Läs mer om båda våra godingar här!

Personlig almanacka för 2024


Med en personlig almanacka är du mer än redo för 2024! När du designar din almanacka väljer du först vilken omslagsbild du vill ha. Här kan du välja mellan färdiga designer, eller göra framsidan lite extra personlig med ett eget foto. Du får också välja startmånad, layout, personliga datum och massor av temasidor. Våra almanackor finns i flera olika storlekar, så att du kan välja den som du gillar mest.

Bara några klick bort väntar alltså en helt unik, personlig almanacka för 2024 som du kan planera och strukturera ditt liv i!


GÖR EN ALMANACKA FÖR 2024


En personlig almanacka i storlek mellan, med planering för 2024

Personlig systemkalender för 2024


Att ha en systemkalender för 2024 är som upplagt för succé! Systemkalendern består av två delar: en inlaga och en matchande ringpärm. Du skräddarsyr inlagan genom att välja omslag, startmånad, layout, personliga datum och temasidor – precis som för en almanacka.

Inlagan fäster du sen i en ringpärm, som finns i flera fina färger för att du ska kunna göra din systemkalender lite extra personlig. Ringarna i pärmen är öppningsbara, så att du enkelt kan ta ut, sätta in och flytta runt sidorna som du vill. Inlagan till systemkalendern är även kompatibel med en A5 Filofax-pärm. Fixa till planeringen och designa en systemkalender för 2024!


GÖR EN SYSTEMKALENDER FÖR 2024


En systemkalender med grön ringpärm, med planering för 2024

En kalender med helgdagar för 2024


Kan man lägga in helgdagar för 2024 i sin kalender? Ja, självklart! Oavsett om du vill ha en almanacka eller en systemkalender under 2024 så kan du lägga in svenska helgdagar i din kalender. Genom att lägga in helgdagar för 2024 får du full koll på alla röda dagar under året. Om du vill ha en kalender på annat språk än svenska så finns det över tio olika språk att välja bland – med tillhörande helgdagar. Kanonbra!

Läs allt om röda dagar i artikeln Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vår blogg: Tips & Tricks

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Röda dagar 2024 - så tar du semester och är ledig länge!

Vilka dagar är röda 2024? Hur ska man ta semester för att vara ledig länge? Läs allt om kalenderns helgdagar och hur du kan maxa ledigheten under 2024!

Sommar bucket list – gratis freebie

Vad vill du göra i sommar? Skriv en bucket list och bocka av i takt med att du uppfyller dina drömmar! Ladda ner en riktigt somrig bucket list helt gratis här.

Omdömen på Trustpilot