start / Tips & Tricks / Så här skapar du en systemkalender - Video

En 100% anpassad obunden inlaga + tjusig ringpärm = en personlig systemkalender! Läs hur du skapar en här.

Så här skapar du en systemkalender - Video

En 100% anpassad obunden inlaga + tjusig ringpärm = en personlig systemkalender! Läs hur du skapar en här.

#Planering #GuiderEn systemkalender skapar du enkelt med de fyra stegen vi visar här under. Som alltid med våra produkter är det DU som bestämmer allt i din systemkalender, så hoppa in i vårt designverktyg och ha lite kul med alla hundratals valmöjligheter tills du skapat din alldeles perfekta systemkalender!SKAPA SYSTEMKALENDER1. Skapa omslagsbild!
Här kan du ladda upp egna bilder eller botanisera bland våra trevliga designs. Lägg till ditt namn på framsidan, år eller vad helst du vill för en extra personlig touch.


2. Skräddarsy kalenderdelen!
Du hittar hundratals möjligheter till anpassning i den här sektionen, så häll upp en kopp te, sätt dig bekvämt tillrätta och välj och vraka bland alla val. Veckolayouter, sidhuvud, moduler, egna förtryckta datum… Och så väljer du startmånad själv också.

BÖRJA SKAPA NU3. Välj temasidor!
Vi har över 60 olika temasidor att välja mellan och lägger ständigt till nya. Vare sig du vill fokusera på målsättning och time management, eller veckomenyer och månadsbudgetar så har vi praktiska sidor för det. Massor av kreativa, roliga sidor också: målarsidor, sudoku, bullet journal och många fler!


4. Komplettera med en ringpärm
Komplettera din personliga systemkalender med en tjusig ringpärm i vegansk läder. Ringpärmen finns i flera fina färger och kommer att höja din planering och organisation till nästa nivå! Du kan även använda en A5 Filofax-pärm - inlagan passar perfekt som refill.

Här nedan kan du kika på hur du sätter ihop systemkalenderns olika delar för ultimat planeringstillfredsställelse!Vår blogg: Tips & Tricks

Så här skapar du en systemkalender - Video

En 100% anpassad obunden inlaga + tjusig ringpärm = en personlig systemkalender! Läs hur du skapar en här.

Bakgrunder till mobil och desktop 2022

Piffa din mobil och dator med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Läsårsöversikt 22/23 - Freebie

Än så länge är vi mitt uppe i sommar och semester, men en ny termin och ett nytt läsår närmar sig med stormsteg! Med det kommer mycket härligt att se fram emot; nya lärdomar, utmaningar, upplevelser och framgångar. Och med hjälp av vår nedladdningsbara läsårsöversikt kan du redan nu börja planera och strukturera kommande terminer!

Fri frakt

Nöjda kunder

Leverans 1 vecka

Omdömen på Trustpilot

Följ oss på Instagram

@personligalmanacka #personligalmanacka

Hej, vi använder cookies på vår hemsida för att din upplevelse här ska bli bättre.

Läs mer om cookies eller testa vårt smarriga recept.