Tips & tricks

start / Tips & Tricks / Val av kalenderomfång är här!

Behöver du en 3-månaders kalender? Eller 6-månaders? Eller 9, 12 eller 13? Nu kan du själv välja hur många månader din almanacka ska löpa!

Val av kalenderomfång är här!

Behöver du en 3-månaders kalender? Eller 6-månaders? Eller 9, 12 eller 13? Nu kan du själv välja hur många månader din almanacka ska löpa!

#PlaneringValfrihet och personlig anpassning är det bultande hjärtat i allting vi gör på Personlig Almanacka. Vi tror nämligen att du själv bäst vet vad du behöver i din vardag, och vill därför ge dig de bästa verktygen för att skapa det liv du vill ha, på dina villkor.

Det är många som under årens lopp har frågat efter almanackor där man utöver valfri startmånad även kan anpassa kalenderdelens omfång. Vi har lyssnat på våra kloka kunder, låtit flitens lampa lysa under många långa nätter, och kan nu äntligen presentera en ny valmöjlighet i Personlig Almanackas designverktyg: Val av omfång.

TESTA MÅNADSVALET HÄR


Nu kan du välja om du vill att din almanacka ska löpa 3, 6, 9, 12 eller hela 13 månader. HURRA!

I samband med valet av startmånad kan du nu också välja hur många månader kalenderdelen ska täcka. Antal månader avgör hur många temasidor du får i slutet av din almanacka: ju fler månader i kalenderdelen, desto färre temasidor - och tvärtom såklart!


Om du exempelvis köper vår populäraste storlek, A5, och väljer ett omfång på 3 månader får du 126 temasidor att disponera över fritt. Väljer du däremot 13 månader får du 40 temasidor. 40 temasidor är för övrigt också är det minsta antalet temasidor du får i en A5-almanacka.

SKAPA ALMANACKA NU


Vilket omfång passar dig?
Olika antal månader i kalenderdelen passar olika typer av människor, livsstilar eller användningsområden för almanackan.


Är du lärare? En almanacka med 6 månader kan matchas med skolans terminer. Perfekt för att kunna lägga till ordentligt med lärar- och planeringssidor i slutet av almanackan.


Vill du jobba med personlig målsättning under året? Testa att sätta mål för ett kvartal i taget. Skapa en almanacka med en kalenderdel som löper 3 månader, och följ upp på varje delmål och större mål. Lägg till temasidor såsom Månadens mål, Veckans mål, och Projektplanering så har du ett par praktiska verktyg som hjälper dig att ta dig till ditt slutmål.

DESIGNA MIN KALENDER NUVill du ha det lilla extra? Ibland kan det vara praktiskt att lägga till en månad extra i omfånget. Kanske väljer du att börja din almanacka 1 december som många andra. Då kan det vara fiffigt att kunna lägga till en extra månad och ta med hela det kommande året, inklusive kommande december månad, i en och samma almanacka.


Vill du skapa en graviditetsdagbok? Välj 9 månader i kalenderdelen och följ hela processen, från att din bebis är litet som ett vallmofrö tills det att den växt sig stor som en vattenmelon. Skriv om varje skiftning och förändring i din kropp och barnets utveckling, när du kände de första sparkarna och alla tokiga cravings! Det här blir din alldeles personliga graviditetsdagbok.Vår blogg: Tips & Tricks

Året som gått - reflektionsmall

2022 närmar sig sitt slut och 2023 står för dörren. Ta några minuter och fundera över det gångna året. Vad är du nöjd med och vad vill du förbättra nästa år? Ladda ner vår reflektionsmall här!

Plan with me - December 2023

Snön knarrar under fötterna och doften av lussekatter fyller luften. December är här - Planera årets mysigaste månad med oss!

Köpa julklapp till nån som redan har allt?

Vad ger man i julklapp till den som redan har allt? Mer tid i form av en personlig kalender såklart! Designa presenten själv eller klicka hem ett presentkort.

Omdömen på Trustpilot