Tips & tricks
Har du upptäckt våra olika kalenderblock än? Här visar vi dig hur du enkelt kan använda en och samma design på tre olika sätt. Häng på!

Kalenderblock på 3 sätt + freebie

Har du upptäckt våra olika kalenderblock än? Här visar vi dig hur du enkelt kan använda en och samma design på tre olika sätt. Häng på!

#Freebies #InspirationEtt kalenderblock kan användas på olika sätt beroende på om du ska ha den själv eller till hela familjen, och om du vill ha den som en veckoöversikt eller månadsöversikt. Här visar vi dig tre smarta sätt att använda kalenderblocket. Dessutom kan du prova produkten redan nu med en nedladdningsbar freebie!


LADDA NER KALENDERSIDA


Just det här odaterade kalenderblocket heter Kalenderblock Classic Månadsöversikt Beige och du kan klicka hem det här.

1. Som månadsöversikt:
Låt varje rad motsvara en ny vecka. Skriv veckonummer i vänstra ytterspalten och skriv sen in månadens viktigaste händelser på respektive dag för en snabb överblick.

2. Som veckoöversikt för hela familjen:
Skriv in familjemedlemmarnas namn i vänstra ytterspalten och notera respektive persons viktiga händelser på rätt veckodag. Bättre överblick över familjens samlade aktiviteter är svår att få!

3. Som veckoöversikt med tidtabell:
Du kan också använda vänstra ytterspalten för att ange ex. tidsintervaller och sedan fylla i veckoöversikten som ett dagsschema.

LADDA NER MIN KALENDER

Vår blogg: Tips & Tricks

Plan with me - April 2024

Ljusare dagar, sol och en värld som börjar vakna = ljuvligt! Vi älskar april, så häng med och planera denna pirriga månad med oss.

Mobilbakgrunder för 2024

Piffa din mobil med en ny, fräsch bakgrund varje månad. Här finns ett helt gäng supersnygga wallpapers att ladda ner!

Hur gör man en personlig almanacka? En manual för dig!

Hur gör man en personlig almanacka? Det finns många valmöjligheter när du designar din kalender. Vi har tagit fram en manual som guidar genom hela processen!

Omdömen på Trustpilot